kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 528
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα αρρωστηΕχω τα μεσα βρε εγω
Καλησπερα
Καλησπέρα αρρωστηΕχω τα μεσα βρε εγω
Καλησπερα
Απεκατεσταθη η ροη τ3 τ4 ολα καλα . Παμε για αλλα πιο ευχαριστα οπως οτι το αλλο ΣΚ θα παω Κεφαλονια και στα περιξ .. και τελος μηνοςΚαλησπέρα αρρωστη
καλά να περάσεις Έλενα εγώ θα ζω με την ανάμνηση των κουφονησιων μέχρι τις επόμενες διακοπές του χρονουΑπεκατεσταθη η ροη τ3 τ4 ολα καλα . Παμε για αλλα πιο ευχαριστα οπως οτι το αλλο ΣΚ θα παω Κεφαλονια και στα περιξ .. και τελος μηνος
Παρο
ΥΓ: Εμαθα δε απο τον γιατρο οτι ο μισος πλανητης εχει θεματα εκει, αλλα οι περισσοτεροι δεν το ξερουν ;)
Ευχαριστω Παναγο μουκαλά να περάσεις Έλενα εγώ θα ζω με την ανάμνηση των κουφονησιων μέχρι τις επόμενες διακοπές του χρονου
χαχαχαχα. Παίζει να είσαι ο μοναδικός που απο όλο αυτό το εικόνισμα πρόσεξε τα νύχια...περα απο τα ομορφα & προφανη στη φωτο,ωραια διακοσμηση.
Ειμαι αρνητικος με το κιτρινο στα νυχια,αλλα αυτα ειναι περι ορεξεως.
περα απο τα ομορφα & προφανη στη φωτο,ωραια διακοσμηση.
Ειμαι αρνητικος με το κιτρινο στα νυχια,αλλα αυτα ειναι περι ορεξεως.
αυτο το δωματιο... καπου το ξερω...Ωραία τα καλοκαιρινά φρούτα να φάτε πολλά....
χαχαχαχα. Παίζει να είσαι ο μοναδικός που απο όλο αυτό το εικόνισμα πρόσεξε τα νύχια...
Eίσαι τόσο καλός άνθρωπος ρε κορίτσι μου; Τι να πω. Μπράβο σου. Σπάνια το βλέπεις αυτό στις μέρες μας, πόσο μάλλον εδώ μέσα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου.Και μια μικρη τοσο δα μικρη σκεψη...
Αφορα οσους λογω οικονομικων, δεν θα καταφερουν να πανε πουθενα εκτος απο το μπαλκονι τους ..
Γυριζει ο τροχος . Να το θυμαστε !!!...
Την ανιδιοτελη αγαπη μου εχετε
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-*
Eίσαι τόσο καλός άνθρωπος ρε κορίτσι μου; Τι να πω. Μπράβο σου. Σπάνια το βλέπεις αυτό στις μέρες μας, πόσο μάλλον εδώ μέσα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου.
πλάκα πλάκα τώρα που πε για περιβόλι πρέπει να πάω Καλαμάτα να δω τι κάνουν τα ελαιόδεντρα μου να δω αν μεγαλώσανε να σας φέρω κανα τενεκε λάδι για ατελείωτες φυσικές καυλες με πιστοποιηση
σπανιο πλασμα...Και μια μικρη τοσο δα μικρη σκεψη...
Αφορα οσους λογω οικονομικων, δεν θα καταφερουν να πανε πουθενα εκτος απο το μπαλκονι τους ..
Γυριζει ο τροχος . Να το θυμαστε !!!...
Την ανιδιοτελη αγαπη μου εχετε
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-*
χαχχαααχ. Φέρε και απο εδώ κανένα. Έχουμε και απο εδώ λεμονιές, ροδακινιές, ελιές, κορομηλιές, βερυκοκιές. Κάπως θα τα μοιράσουμε..πλάκα πλάκα τώρα που πε για περιβόλι πρέπει να πάω Καλαμάτα να δω τι κάνουν τα ελαιόδεντρα μου να δω αν μεγαλώσανε να σας φέρω κανα τενεκε λάδι για ατελείωτες φυσικές καυλες με πιστοποιηση
χαχαχαχα. Παίζει να είσαι ο μοναδικός που απο όλο αυτό το εικόνισμα πρόσεξε τα νύχια...
έχω γράψει κριτικι άμα δείτε ποιο ξενοδοχείο είναι και ποιο δωμάτιο. Ναι ήταν όμορφο νομίζω. Από τα ποιο ωραία που προσωπικά έχω πάει. Μιλάω για απλό δωμάτιο όχι σουίτα κτλ εκεί άλλη φασηκαι τη διακοσμηση,που βρηκα πολυ ωραια και στυλατη.
Κρατηθηκε αυτο που δεν μου αρεσε χαχα.