kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.022
- Πόντοι
- 6.256
Είναι το ιμάμ μπαιλντί στα γιαπωνέζικα.Τι είναι αυτό το τρακαμουρι, κάτι γιαπονεζικο;
Είναι το ιμάμ μπαιλντί στα γιαπωνέζικα.Τι είναι αυτό το τρακαμουρι, κάτι γιαπονεζικο;
είμαι εγώ εδώ έφαγες καρπουζακι σήμερα?Επειδή μάλλον είμαι μόνος μου εδώ θα πω τη μαλακία μου και θα κοιμηθώ,
Όσοι δεν πήγατε φέτος διακοπές κάντε λίγο υπομονή ως του χρόνου που θα γυρίσει ο τροχός και θα πάτε στις Μαλδίβες.
Αναμένω τη συγχώρεση απ την έλενα και ονειρά μου γλυκά.
Συγχωρεμενος ..Επειδή μάλλον είμαι μόνος μου εδώ θα πω τη μαλακία μου και θα κοιμηθώ,
Όσοι δεν πήγατε φέτος διακοπές κάντε λίγο υπομονή ως του χρόνου που θα γυρίσει ο τροχός και θα πάτε στις Μαλδίβες.
Αναμένω τη συγχώρεση απ την έλενα και ονειρά μου γλυκά.
Φιλια :-* :-*Εεε τώρα με το yahabousa πως το λένε δεν ξέρω και δικαιολογημένα θα σου λεμε πάρτα μωρη άρρωστη χαχαχα.
Φιλιά κοριτσάρα, ζωαρα κανεις !!!!
τα λογια σας δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημοΣυγχωρεμενος ..
Παρ οτι <<εσκασες το συννεφάκι-ελπιδα>> που προσπαθησα να δημιουργησω στους φιλους μας εδω >
τα λογια σας δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο
ΤΜ μπλιζαραι ο θειος μου....τα λογια σας δροσερη σταγονα νερου στα χειλη διψασμενου ταξιδιωτη στην ερημο
ΤΜ μπλιζαραι ο θειος μου....
ετσι ριχνουμε γυναικες εμεις στο σοι
Αυτο το ανηψι- σκουληκακι ειναι τοσο καλοκαγαθο και εχει φτιαξει ενα κοσμο φανταστικο, γεματο απο την στοργη ενος ΘΕΙΟΥ Μην του χαλας το ομορφο αυτο συννεφακι . :- ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙς ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ>
Δεν είμαι θείος σας!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙΕγώ όμως γιατί δεν μπορώ να βρω γκόμενα;;;
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥΑυτο το ανηψι- σκουληκακι ειναι τοσο καλοκαγαθο και εχει φτιαξει ενα κοσμο φανταστικο, γεματο απο την στοργη ενος ΘΕΙΟΥ Μην του χαλας το ομορφο αυτο συννεφακι . :- ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙς ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ
Καλησπερα και καλες διακοπες να εχεις καλε μου φιλε :-* :-*
Οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ, και με το χαλασε αυτο το σκασμενο ο κοντολαγνος Θα γυρισει ο τροχοςΕγώ όμως γιατί δεν μπορώ να βρω γκόμενα;;;
Κολλησες με το χαρτζηλικη ε ?ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
κοψε
Αυτο το ανηψι- σκουληκακι ειναι τοσο καλοκαγαθο και εχει φτιαξει ενα κοσμο φανταστικο, γεματο απο την στοργη ενος ΘΕΙΟΥ Μην του χαλας το ομορφο αυτο συννεφακι . :- ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙς ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ
Καλησπερα και καλες διακοπες να εχεις καλε μου φιλε :-* :-*
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ
κοψε
Κολλησες με το χαρτζηλικη ε ?
Θεια να του κανει λες1. Να πάει να βρει την στοργή σε άλλο θείο. >
2. Ούτε ένα σεντ δεν μου περισσεύει. Πένομαι!