panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
καλημέρα η καλησπέρα για εσάς και καλό πσκ. Αυτή η φώτο είναι τοπΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
καλημέρα η καλησπέρα για εσάς και καλό πσκ. Αυτή η φώτο είναι τοπΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
ναιιιιιι προσωπικά πλήθος εικόνων σκέψεων και σεξουαλικων συναισθημάτων ερεθίζουν τον εγκέφαλο μου και όχι μόνο από το ραντεβού της τρίτηςΣε εμάς να ευχηθούμε να είμαστε η αιτία του οργασμού.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
:-* :-* :-*ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
ΚαλησπεραΚαλησπέρα Έλενα, πως μπορούμε να κανονίσουμε ραντεβου?
Καλησπερα
Εισαι πιπινι η σε αρεσουν τα πιπινια
Γι αυτο και ρωτησαΜέλος που γράφτηκε το 2010 και από τότε, κατάφερε να κάνει μόλις το πρώτο του ποστάρισμα
εν έτει 2019. Ακόμα κι αν τότε ήταν πιπίνι, τώρα πια, μετά από εννιά χρόνια, σίγουρα δεν θα είναι...
Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες άλλες περίεργες μικρολεπτομέρειες...
Γι αυτο και ρωτησα
Καλησπερα καλε μου φιλε
Ελαβα οπως ειδες σοβαρα υπ οψιν την συμβουλη σου ;) Οπως και δυο αλλων ακομα κοινων φιλων μας ;)
Ρωτα ρωτα ... No problem ;)Να, τώρα με αυτά που γράφετε, με κάνετε να ντρέπομαι να ρωτήσω κι εγώ για τη μεθοδολογία μιας συνάντησης.
είναι σαν το ΙΚΑ με σειρά προτεραιότητας γιατί είναι καλή δασκάλα η Ελενα καλησπέρα και από μεναΝα, τώρα με αυτά που γράφετε, με κάνετε να ντρέπομαι να ρωτήσω κι εγώ για τη μεθοδολογία μιας συνάντησης.
Καλησπερα και καληνυχτα μαζιείναι σαν το ΙΚΑ με σειρά προτεραιότητας γιατί είναι καλή δασκάλα η Ελενα καλησπέρα και από μενα
καληνυχτα αγαπητή μου καλή σας ξεκούρασηΚαλησπερα και καληνυχτα μαζι
Καλησπέρα-Καληνύχτα Έλενα, ευχαριστώ για περιεκτική καθοδήγησηΡωτα ρωτα ... No problem ;)... Oτι αλλο θες να με ρωτησεις περασε στα ιδιαιτερα διαμερισματα (πμ) :-*
Καλησπέρα panagos7, είσαι μέντορας..είναι σαν το ΙΚΑ με σειρά προτεραιότητας γιατί είναι καλή δασκάλα η Ελενα καλησπέρα και από μενα
αγαπη μου και σας?καληνυχτα αγαπητή μου καλή σας ξεκούραση
αγαπητή είπα όχι αγάπη κάτσε να φέρω χαρτοπετσέτα να τα μαζέψω τα σαλιααγαπη μου και σας?
ελεος ρε παναγο με τα σαλια..
Πες τα ,αγαπη μου και σας?
ελεος ρε παναγο με τα σαλια..