mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Απίθανη ... Μπράβο
Απίθανη ... Μπράβο
εγώ έγλειψα χθες τις κατακκοκινες μπότες της καυλα. Η σμαραγδα νομίζω φοράει αθλητικά έτσι ακουσαΚυρία Χατζή μου, θα μας δείξετε τη συλλογή με τα παπούτσια σας, για μας τους φετιχιστές;
Εγω πιστευω οτι ολες και ολοι το εχουν το δικαιωμα (με την αναπτυξη σε τετοιο βαθμο του web) αρκει να ειναι ευγενεις, και ο σκοπος τους σ αυτα να ειναι ευδιακριτος και οχι με υφερπουσες ιδιοτελεις συμπεριφορες, που συχνα υποβιβαζουν την νοημοσυνη των συνομιλητων τουςναι καπως ετσι... απλα εσυ και λογω των ταινιων "δικαιουσαι" να εχεις νηματα σε forums κ.α οι αλλες κοπελες αφορουν τις κατηγοριες 5 εως 11
Καλησπερα Ελενα
Δε βιάζομαι καθόλου, άλλωστε οσο και να μου αρέσουν δε μπορώ να τα δω να τα φοράς απο κοντά μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές μου.Με πιανεις απροετοιμαστη
Αν δεν βιαζεσαι ολο και κατι θα κανω σ αυτο το νεο <<κεφαλαιο>> που ανοιξες..Δε βιάζομαι καθόλου, άλλωστε οσο και να μου αρέσουν δε μπορώ να τα δω να τα φοράς απο κοντά μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές μου.
Αν δεν βιαζεσαι ολο και κατι θα κανω σ αυτο το νεο <<κεφαλαιο>> που ανοιξες..
Απολαυσε τις διακοπες σου προς το παρον ;)
Εγώ βιάζομαι.
Και μην πεις αυτό.
http://[URL unfurl="true"]www.enallaktikos.gr/img35037_f79313c3b5314ebf4e5591432e9ac63e.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Στις ωοθηκες μου :think: Να πω :what:
:2funny: :2funny: :2funny:
Στις ωοθηκες μου Να πω
Δε φταίει κανείς, εγώ φταίω.
Με μετρο (οχι με το μετρο) , και οχι με προεξοχες το μαστιγιο..Αλλά σΕ αρέσει μΕ είπανε.
Θα σε συγχωρεσει ειναι καλο παιδι Εκτος κι αν γινει πολυ σκληρος, μα παρα πολυ σκληρος ,σκληροτατος, και σε κρατησει μανιατικο (αυτο απο την Μανη)Μαλώσαμε και τον πανάγο σήμερα και νιώθω άσχημα,
Ε, αυτό μ έφτιαξε βραδυάτικο,υφερπουσες ιδιοτελεις συμπεριφορες,
Δεν αφηνει καθολου καταπληκτη... Ποσο μα ποσο μπροστα εισαι .....Ε, αυτό μ έφτιαξε βραδυάτικο,
Σε κάποια άλλη ζωή .Εισαι ακατηγοριοποιητος ακομα .. Αλλα που θα με πας καπου θα σε χωσω και σενα
movie , movie ;)Σε κάποια άλλη ζωή .
Άντε , νάνι τώρα