panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
με βάλατε στο σωστό δρόμο είστε καλα παιδιά καλό βράδυ καλή ξεκούραση εγώ στο νυχτοκαματο με τα κουνούπια εδωΜαλώσαμε και τον πανάγο σήμερα και νιώθω άσχημα,
με βάλατε στο σωστό δρόμο είστε καλα παιδιά καλό βράδυ καλή ξεκούραση εγώ στο νυχτοκαματο με τα κουνούπια εδωΜαλώσαμε και τον πανάγο σήμερα και νιώθω άσχημα,
movie , movie ;)
εγώ περιμένω αν η σμαραγδα θα ρθει σε χασαποταβερνα μαζι μου στο εγγύς μέλλον αλλιώς θα πάρω χατζη και θα πάω για σαλάτα μαρούλι μπρόκολο και επιδόρπιο φρούτοσαλαταλοιπόν να αναφέρω και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω στη κριτικι μου χθες για την Ελενα γιατί με. Πέθανε από το βόλεϋ δωματίου και πήγα μετά για μπύρες στην ντισνευλαντ και την έγραψα στις τρισιμισι τη νύχτα. Μέσα Ιουλίου είχαμε κανονίσει μπυριτσα στη περιοχή της Αρτέμιδας σε ωραίο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μαγαζί που μου υπέδειξε η ίδια γιατί και το κομμάτι της επικοινωνιας με μια. Ολοκληρωμένη γυναίκα και με τόσες πολλές εμπειρίες το θεωρώ σημαντικό. Φορούσε τζινακι και ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ αλλά ήμουν κύριος το είδα ελάχιστα. Ήταν σε φάση που άλλαζε το χρώμα στο μαλλί. Η συζήτηση αφορούσε γενικά προσωπικές εμπειρίες και από τις ζωές των δύο μας. Μου πε κάποια πράγματα για εκείνη που από τη μια με εξέπληξαν από την άλλη τα θεώρησα και αναμενόμενα. Μιλήσαμε μέχρι και για διατροφη όπου έχουμε τελείως άλλες απόψεις και για διαπροσωπικές σχέσεις. Της είπα να πάρει μπετ επειδή είμαι λαρτζ τύπος αλλά είναι απλό κορίτσι της μπύρας. Με το δροσερό αεράκι δίπλα στο κύμα της θαλλασας με συνεπήρε τόσο ο διάλογος που η ωρίτσα πέρασε και για να είμαι ειλικρινής ήθελα κι άλλο αλλά μου είπε ότι είχε ραντεβού μετά οπότε της έδωσα δύο γλυκά φιλάκια στα μαγουλάκια και έφυγα. Είχα πραγματικά καιρό να συζητήσω τόσο όμορφα με ένα τόσο συγκροτημένο και με άποψη άτομο του αντίθετου φύλλου. Αυτά όταν χειμωνιάσει θα πάμε χασαποταβερνα.. Μακάρι να μπει στο πειρασμό του κρέατος...(του ψημένου εννοώ)
Kαι να δοκιμασεις την θεωρια κ τις εικονες , στην πραξη ε ?
Καλησπερα Chris
Που να δεις και την Περσεφόνη!!!!! Αλήθεια που σολαρμσνιζει αυτή; Γεια σου Doc!!!Φιλη μου ειναι να στην γνωρισω
ήμουν έτοιμος να το γράψω... Εγώ προσωπικά νόμιζα ήταν προχθές άλλη φορά θα το ξερωΠαγκόσμια μέρα οργασμού λέει σήμερα...
και σε εμάς καλέ. Οργασμοί μετά συναισθήματος ερωτικού η με τάσεις αγαπουλιασης εστω και στα πλαίσια της αγοραίας ερωτικής συνεύρεσης είναι άπειρος πιστεύω ανώτεροι από τους στεγνούς βιολογικούς οργασμούς. Τι γράφω πάλι ο καριόλης μου έφερε έμπνευση η μέρα μάλλον...Να ευχηθούμε άπειρους οργασμούς τότε στην Έλενα και σε όλες τις γυναίκες.
Όλα καλά ωραία μου κυρία...Καλως τον γιατρο μου. :-*
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβαζω εδω.
Ελπιζω ολα καλα?
Γειά σου Νίκο!!Που να δεις και την Περσεφόνη!!!!! Αλήθεια που σολαρμσνιζει αυτή; Γεια σου Doc!!!
Όλα καλά ωραία μου κυρία...
θα τα πούμε συντομα απο κοντά...
Γειά σου Νίκο!!
είσαι μια τρέλαΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους
Σε εμάς να ευχηθούμε να είμαστε η αιτία του οργασμού.και σε εμάς καλέ. Οργασμοί μετά συναισθήματος ερωτικού η με τάσεις αγαπουλιασης εστω και στα πλαίσια της αγοραίας ερωτικής συνεύρεσης είναι άπειρος πιστεύω ανώτεροι από τους στεγνούς βιολογικούς οργασμούς. Τι γράφω πάλι ο καριόλης μου έφερε έμπνευση η μέρα μάλλον...
Ομορφιές!ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στους δυο
Καλημερα σε ολους