kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.060
- Πόντοι
- 6.256
Ότι δε θα σε συναντήσω ποτέ,Τι εχεις αποφασισει
Ότι δε θα σε συναντήσω ποτέ,Τι εχεις αποφασισει
Ότι δε θα σε συναντήσω ποτέ,
Ξέρω , απ τη στενοχώρια σου δε θα φας τα φασολάκια το βράδυ
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια γιαβρι μου.. Εκανα οτι μπορούσα να παει καλα η συναντηση, ειδικα με ενα αξιοπρεπεστατο Κυριο σαν εσενα..Οποιος θελει να συναντησει την Ελενα μην το σκεφτεται καθολου. Ειναι ομορφη τα σπαει στο σεξ μπορεις ανετα να συζητησεις μαζι της για οτιδηποτε και ειναι και πολυ εξηγημενη. Εχουμε βρεθει πριν καιρο σε ντουο και εσωσε μονη της την κατασταση. Τοτε δεν ειχα γραψει κριτικη γιατι ημουνα καινουργιος στο σαιτ και δεν ηξερα οτι κριτικες γραφεις στα πεδια με την καθε κοπελλα. Εγραφα παντα κατι ψιλομαλακιες για αλλες κοπελες στα θεματα των πρακτορειων η ανεξαρτητων και την Ελενα ενω αξιζε την ξεχναγα παντα ανευ λογου. Ελενα να περνας καλα. Θα τα πουμε συντομα απο κοντα. Φιλια.
Καλημερουδια ΝικολαΚαλημέραααααααα!!!
Εχουμε γυρισμα τωρα.. Μετα ;) Καλησπέρα.....
..έλα κερνάω !!
...........Εχουμε γυρισμα τωρα.. Μετα ;) Καλησπέρα
Μακια μακια :-* :-*...........
........
Εχουμε γυρισμα τωρα.. Μετα ;) Καλησπέρα
Φίλε Anon σου κλέψαμε τα πνευματικά δικαιώματα του σλόγκαν που πρώτος εισήγαγες στο νήμα της Ελενας!!!
Eγραψε ιστορια ομωςΦίλε Anon σου κλέψαμε τα πνευματικά δικαιώματα του σλόγκαν που πρώτος εισήγαγες στο νήμα της Ελενας!!!
Νομίζω Έλενα ότι θα έπρεπε να βγάλετε και ένα βίντεο με σκηνές από back stage.Eγραψε ιστορια ομως