Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σαν το γατο μου ενα πραμα.. Του εκανα στειρωση κ κοιμαται ολη μερα σα βλαμενοΌλα καλά, όλα ανθηρά, από τη μέση και κάτω ησυχίιιιιιιιααα.
Σαν το γατο μου ενα πραμα.. Του εκανα στειρωση κ κοιμαται ολη μερα σα βλαμενοΌλα καλά, όλα ανθηρά, από τη μέση και κάτω ησυχίιιιιιιιααα.
Σαν το γατο μου ενα πραμα.. Του εκανα στειρωση κ κοιμαται ολη μερα σα βλαμενο
Δεν παίζει ρόλο η στείρωση!!Και εμένα στειρωμενο με έχουν αλλά δεν κοιμάμαι συνέχεια..Σαν το γατο μου ενα πραμα.. Του εκανα στειρωση κ κοιμαται ολη μερα σα βλαμενο
Δεν παίζει ρόλο η στείρωση!!Και εμένα στειρωμενο με έχουν αλλά δεν κοιμάμαι συνέχεια..
Δεν παίζει ρόλο η στείρωση!!Και εμένα στειρωμενο με έχουν αλλά δεν κοιμάμαι συνέχεια..
ΚαλημέραΟμορφιά μου καλημέρα!!!Δε σε έχω ακόμα συναντήσει,παρ΄όλο που το θέλω πάρα πολύ!!!Να δω πότε θα γίνει αυτό....Εγώ φταίω βέβαια που δε το παίρνω απόφαση να έρθω στο κλεινόν άστυ.Οι βυζάρες και οι πατούσες σου με τρελαίνουν...!!!
Kαλησπερα :-*Καλημερα Ελεναρα
Να ημουν διπλα σου στη φωτο που ανεβασες στο τζακι και τι δεν θα δινα...γυναικαρα εισαιKαλησπερα :-*
[move][size=50pt]Κωλάρα Χατζή θα δούμε;; [/size][/move]
Τι θα εδινες δηλαδηΝα ημουν διπλα σου στη φωτο που ανεβασες στο τζακι και τι δεν θα δινα...γυναικαρα εισαι
το σκεφτομαι ακομα τυπεΤι θα εδινες δηλαδη
Βρεεεε καλως τον ... Που χαθηκες εσυ βρε?
κοπροσκυλιάζω απ εδώ και απ εκεί...Βρεεεε καλως τον ... Που χαθηκες εσυ βρε?
Να προσεχεις τα κρυα.. Έρχονται κι αλλα μεθαύριο..κοπροσκυλιάζω απ εδώ και απ εκεί...
Σκέφτεσαι ακόμα αν θα συναντήσεις την Έλενα?το σκεφτομαι ακομα τυπε
κοπροσκυλιάζω απ εδώ και απ εκεί...
Τι μας κρυβει το παλιπαιδο που το οποια οσια περιστεράΠες της που ειχες παει τι το κριβεις...
Τωωωωρα πεστα !
Γεια σου Ελενα !
Τι εχεις αποφασισειΣκέφτεσαι ακόμα αν θα συναντήσεις την Έλενα?
Εγώ πάντως το χω αποφασίσει.