kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.064
- Πόντοι
- 6.256
Προσωπικά,
Δε μου άρεσε η μονεμβασιά.δεν ξαναπήγα.
Εμενα μ αρεσε πολυ..Προσωπικά,
Επίσης ΜιχάληΚαλό σαβατοκύριακο ΕΛΕΝΑ
No je t aime...
Παρεα διαφορων εθνικοτητων και ηλικιων ημασταν και πηραμε τις εθνικες οδους . Καναμε κανα χιλιαρι χιλιομετρα και επιστρεψαμε γεματοι πορτοκαλια
Καλημερα
Τι να κανεις.... Με τετοιο βαρυ χειμωνα ενδείκνυται για αύξηση της κυκλοφοριας <<των υγρων μας >>... Μην παγωσουν κι ολας ;)Kαταλαβαμε...οι παρτουζες και οι αλλαξοκωλιες θα πηγαν συννεφο...καλα ξηγηθηκες....
Εγώ περίμενα απάντηση τύπου 'δεν μπερδεύω την δουλειά με τη διασκέδαση'!Τι να κανεις.... Με τετοιο βαρυ χειμωνα ενδείκνυται για αύξηση της κυκλοφοριας <<των υγρων μας >>... Μην παγωσουν κι ολας ;)
Σωστη παρατηρηση.. Αλλα εδω δεν μιλαγαμε για δουλεια... Οτι κι αν συνεβη δε, δεν παύει να ηταν διασκέδαση ;)Εγώ περίμενα απάντηση τύπου 'δεν μπερδεύω την δουλειά με τη διασκέδαση'!
Καλησπέρα Έλενα!
Καλησπέρα :-* Ολα καλα γιαβρι μου.. Εσυ?...
.... Καλησπέρα... Έχουμε κανένα πρόβλημα??
Ουτε μεναΕμένα πάντως το μυαλό μου δεν πήγε στο κακό.
Και μια μικρή ανακοινωσουλα.. ;)
Απο αυριο και επ αοριστον, η ωρες που δουλευω θα ειναι απο 15.00 εως 23.00.
Αν καποιος ενδιαφερεται για πρωινο ραντεβου,πριν τις 15.00, θα πρεπει να παιρνει στο γραφειο απο την προηγουμενη μερα...
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια..Καλημερα....
Μεγειές το νεο ωραριο.... Τι εγινε επιασες πρωινη δουλεια σε ΟΤΑ/Δημοσιο?
Η φωτο σου μπροστα το τζακι ειναι ισως η καλυτερη σου απο τον Μαιο του2017 που αρχισες να γραφεις το νημα.
Καλημέρα, Ελενα ...Καλημερα σε ολους
Καλημέρα Μιχαλη :-*Καλημέρα, Ελενα ...
Τι κανει το κουτσουνι μου??[move][size=50pt]Κωλάρα Χατζή θα δούμε;; [/size][/move]
Τι κανει το κουτσουνι μου??
Καλημερουδια ανευ κωλου...