Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Στο ειπα οτι στα back stage εχει γελιο .. Αλλωστε νυστικα αρκουδια δεν χορευουν ;) ;)Με απλυτα ταψια και λεμονοστύφτες?
Νοικοκυρές σε απόγνωση γυρίζουν?
Στο ειπα οτι στα back stage εχει γελιο .. Αλλωστε νυστικα αρκουδια δεν χορευουν ;) ;)Με απλυτα ταψια και λεμονοστύφτες?
Νοικοκυρές σε απόγνωση γυρίζουν?
Καλημερουδια γκρινιαρη :-*σιγα εναν εναν τους γαμπρους . Απο την αλλη φωτο με πετσετα ημαρτον δηλαδη :thubsdown: αντε καλημερα
Νόμιζα ήσουν σπίτι σου,Στο ειπα οτι στα back stage εχει γελιο .. Αλλωστε νυστικα αρκουδια δεν χορευουν ;) ;)
Πες τα για να μην τα λέω εγώ!!!Αααα ολα κι ολα.. Εδω ειναι το νημα της αγαπης, αλλα και αλλων ανομολογητων πραξεων... ΒΕΒΑΙΩΣ.!!
Νόμιζα ήσουν σπίτι σου,
Βίγκαν ταίζετε τους ανδρες περφόρμερς, ?
Θα σέρνονται , slow motion
[/quoteότι πρέπει για πρωινόΚαλημερουδια γκρινιαρη :-*
Παρε κ χωρις πετσετα
αλλα οτι θα γινεις προξενυτρα στο κοπροσκυλο αυτο με ξεπερναειΚαλημερουδια γκρινιαρη :-*
Υπερβάλειςαλλά και στους σκληρούς άντρες του νήματος!
Αφου δεν νογαει μονο τουαλλα οτι θα γινεις προξενυτρα στο κοπροσκυλο αυτο με ξεπερναει
εγω εγω ειμαι ο σκληρος αγαπουληςΠες τα για να μην τα λέω εγώ!!!
Καλημέρα Ελενα και καλημέρα σε όλους τους αγαπούληδες αλλά και στους σκληρούς άντρες του νήματος!
...........αλλα οτι θα γινεις προξενυτρα στο κοπροσκυλο αυτο με ξεπερναει
Θα διαφωνησω.. Εχουμε και σκληρους, αλλα ξυπνούν αργα, γι αυτο δεν γραφουν τωρα με <<σκληρα λογια>>Υπερβάλεις
Τις καλημερες μου αγαπητε κοκορικο :-* :-*...........
...... Ταπεινώτατα , ώς αρμόζει , είς κορυθαίολον απευθυνόμενος ... τολμώ :
χρονια πολλα σε ολη την Ελλάδα .... να ειχαμε ομως κανα μπακλαβαδακι γιαννωτικο οχι πολλα 5-6 κιλαΧρονια πολλα στους Γιαννιωτες που σημερα γιορταζουν την απελευθερωση τους ;)
κανω προπονηση φιλαρακι σκληρη για λουκουμας την Καλημέρα ΜουΕίσαι και σκληρός κ παλιός Τάσσο :-) !!!
Να έισαι καλά και να περνάμε καλύτερα!!
...... προσκυνώ τίς υπέροχες Κυρίες του sugar, με Πρωθιέρεια την έν λόγω πού , σαφώς & «ενέπνευσαν»Τις καλημερες μου αγαπητε κοκορικο :-* :-*
χρονια πολλα σε ολη την Ελλάδα .... να ειχαμε ομως κανα μπακλαβαδακι γιαννωτικο οχι πολλα 5-6 κιλα
Την αγαπη μας και απο τις δυο :-*...... προσκυνώ τίς υπέροχες Κυρίες του sugar, με Πρωθιέρεια την έν λόγω πού , σαφώς & «ενέπνευσαν»