raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
Ναι, γιατι δεν σου κανω???αμα σε βαλω κατω θα πεις το δεσποτη παναωτη...ΤΣΟΥ....
Δηλαδη τωρα εσυ εισαι 30
Ναι, γιατι δεν σου κανω???αμα σε βαλω κατω θα πεις το δεσποτη παναωτη...ΤΣΟΥ....
Δηλαδη τωρα εσυ εισαι 30
Και τι δουλεια εχεις στην παρεα με τους παππουληδες.... Ασε που αυτοι δηλωνουν καιΝαι, γιατι δεν σου κανω???αμα σε βαλω κατω θα πεις το δεσποτη παναωτη...
Δεν εχω καμια σχεση με αυτους...μονο τον κωλογερα γουσταρω γιατι παρα την αποκρουστικη του εμφανιση και το γεγονος οτι κοντευει 200 ετων, το λεει η περδικουλα του ακομα...Και τι δουλεια εχεις στην παρεα με τους παππουληδες.... Ασε που αυτοι δηλωνουν καιμικροφιδοιμικροτσουτσουνοι :-
ρε γιατι νομιζεις εγω δεν παω σε συναντησεις?Ο Raopau ειναι δικο μας παιδι με ευρυ λεξιλογιο . Μην τον ξεσυνεριζεσαι μας αγαπΑει ολους ..
Για καλο και για κακο πηγαινε τοιχο τοιχο , βεβαια
Καλα τοτες ..Δεν εχω καμια σχεση με αυτους...μονο τον κωλογερα γουσταρω γιατι παρα την αποκρουστικη του εμφανιση και το γεγονος οτι κοντευει 200 ετων, το λεει η περδικουλα του ακομα...
εγώ πού δεν έχω βοα,,, αλλά κροταλια με θέτε η όχιΚαλα τοτες ..
Αν δεν εχουμε βροχη απο παντοφλες , παρ τον ΒΟΑ και ελα να παιξουμε
Καλα τοτες ..
Αν δεν εχουμε βροχη απο παντοφλες , παρ τον ΒΟΑ και ελα να παιξουμε
Οχι καλε σβαρνα τα ΠΟΥΤΑΝΑΔΙΚΑ , μην εισαι πεζος ... Θα βρουμε μια φωλιτσα ζεστη , να βγαλουμεΑφου σου χω πει οτι ειμαι φρεσκοπαντρεμενος..δεν γινεται να παρω σβαρνα τα πουταναδικα...
Σε θεμε γιατι να μην σε θεμεεγώ πού δεν έχω βοα,,, αλλά κροταλια με θέτε η όχι
Τωρα αυτο ειναι καλο για εμενα η κακο;Δεν εχω καμια σχεση με αυτους...μονο τον κωλογερα γουσταρω γιατι παρα την αποκρουστικη του εμφανιση και το γεγονος οτι κοντευει 200 ετων, το λεει η περδικουλα του ακομα...
εντάξει τότες θα έρθω και εγώΣε θεμε γιατι να μην σε θεμε
Ξερω γω Το επεξεργαζομαι ... Μαλλον σε καλο το βλεπωΤωρα αυτο ειναι καλο για εμενα η κακο;
καλο ειναι...Τωρα αυτο ειναι καλο για εμενα η κακο;
καλο ειναι...
ειναι οικουμενικος ο κωλογερακος...αγαπητος απο ολους
Ετσι ελεγε και η συγχωρεμενη η πεθερα μου: "Καλοειναι οικουμενικος ο κωλογερακος...αγαπητος απο ολους
Ετσι ελεγε και η συγχωρεμενη η πεθερα μου: "Καλος μαλακαςπαιδι ο Κωλο-γερακος
Λοιπον , αντε να το παρουμε σαν κοπλιμεντο ... Μερες γιορτινες που ερχονται δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας
Και ο κυριος Παοπαοκ, καλο παιδι ειναι, ντερβισοπαιδο, πασαλιμανιωτης, εγω του δινω και συμβουλες ποτε-ποτε πως να τρωει την παντοφλα και να την ευχαριστιεται.Λοιπον , αντε να το παρουμε σαν κοπλιμεντο ... Μερες γιορτινες που ερχονται δεν αξιζει να χαλαμε τις καρδιες μας
Αγαπη μεθ ημων