Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:-* :-*Γαμάτο το ξύλο τριανταφυλλιάς στην πόρτα.
:-* :-*Γαμάτο το ξύλο τριανταφυλλιάς στην πόρτα.
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Χα χα χα ... Καλη ιδεα Το καλοκαιρι ομως που κυκλοφορω ημιξεβρακωτο ;)Γραψε αντιδρασεις ανδρων που τιμανε τα καμπανελια τους, οταν σε βλεπουν εξω να κυκλοφορειε με ολο το βυζι εξω...
να μαςλες που κυκλοφορεις να μην φερνω το αμαξι κατά εκειΧα χα χα ... Καλη ιδεα Το καλοκαιρι ομως που κυκλοφορω ημιξεβρακωτο ;)
Εγω αμα δω ξεκωλο και δεν εχω χρονο για πεσιμο, αφηνω την καρτ βιζιτ μου...αμα σου χει δωσει κανεις, εγω θα ειμαι..παρε με τηλ να σε στοκαρω...Χα χα χα ... Καλη ιδεα Το καλοκαιρι ομως που κυκλοφορω ημιξεβρακωτο ;)
εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια :S :S :Sκαι η παντοφλα επεφτε ραιτ θρου...
εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια :S :S :S
ωδινεν ορος και ετεκεν μυν..Προσπαθει να με διαβαλλει..αλλα ως γνωστον, ωδινεν ορος και ετεκεν μυν..
Πως τα λες ... Πως τα λες... Παιζει να εισαι και ο σεξυ παππουλης και μικροτσοτσουνος ? Ερωτηματικο στο τελος ...Εγω αμα δω ξεκωλο και δεν εχω χρονο για πεσιμο, αφηνω την καρτ βιζιτ μου...αμα σου χει δωσει κανεις, εγω θα ειμαι..παρε με τηλ να σε στοκαρω...
και η παντοφλα επεφτε ραιτ θρου...
Πως τα λες ... Πως τα λες... Παιζει να εισαι και ο σεξυ παππουλης και μικροτσοτσουνος ? Ερωτηματικο στο τελος ...
Ξερω ξερω ... Μην με απαντησεις γιατι θα εκτεθεις στον νηματοθετη
Προσπαθει να με διαβαλλει..αλλα ως γνωστον, ωδινεν ορος και ετεκεν μυν..
1.27 εισαι μωρο μουΤι λες μωρη????!!!!
Πρωτον, μου ριχνεις και 10 χρονακια αμα λαχει...και δευτερον, εχω εναν βοα αναμεσα στα σκελια μου....
και το ποντικι το εφαγε ο βοας...φευωδινεν ορος και ετεκεν μυν = Κοιλοπονουσε το βουνο, για να γεννησει ενα ποντικι, θα λεγαμε σε νεοελληνικη αποδοση
και το ποντικι το εφαγε ο βοας...φευ
ατι εχει γινει ρε παιδια το εχουν σκασει τα φθδια από το ατικο παρκο κ μαζευτηκαν όλα εδώ μεσα?Τι λες μωρη????!!!!
Πρωτον, μου ριχνεις και 10 χρονακια αμα λαχει...και δευτερον, εχω εναν βοα αναμεσα στα σκελια μου....
Ο Raopau ειναι δικο μας παιδι με ευρυ λεξιλογιο . Μην τον ξεσυνεριζεσαι μας αγαπΑει ολους ..ατι εχει γινει ρε παιδια το εχουν σκασει τα φθδια από το ατικο παρκο κ μαζευτηκαν όλα εδώ μεσα?
1.27 εισαι μωρο μου
2.Ωχ ωχ... απεκαλυφθεις :- :- :-
ΤΣΟΥ....37 εισαι? Νταξει εγω νομιζα οτι τα εχεις πατημενα τα 40...