anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.549
- Πόντοι
- 4.636
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμε![]()
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμε![]()
σε καμμία βδομάδα απλώς κάποιοι με ξένα κόλλυβα κάνουνε κηδεία....το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?
Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...16 κιλά κατσίκα σ έστειλα....
τι ήθελες εσύ ελέφαντα....?![]()
![]()
![]()
δεν σ είπα τυχαία μαυραγορίτη...Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...
Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλαΑυτά έχω τώρα πάνω μού,, χατζη πόση ώρα παίρνω;;
αγνό παρθένο ελαιόλαδο η το παρθένο δεν κάνει?Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα![]()
![]()
τι θα τιγανισεται πατάτεςΕνα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα![]()
![]()
Δεν μας κανει το παρθενο ουτε το αγουρολαδο .... ΤΣΟΥΖΕΙ :S :Sαγνό παρθένο ελαιόλαδο η το παρθένο δεν κάνει?
![]()
![]()
![]()
Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω να κανω μουσακα![]()
![]()
Δεν σε λεμε να σκασειςτι θα τιγανισεται πατάτες![]()
το
Νου σου εσυ
τι να σκάσω ρε πότε θα πεθάνω δεν ξέρωΔεν σε λεμε να σκασεις![]()
![]()
οχουυυυυ Μαντώ εσύ κ μην σε νοιάζειτι να σκάσω ρε πότε θα πεθάνω δεν ξέρω![]()
όλα θα τα έχω μαζί μού ρε αστέρι,, και κρασάκι σε μπουκάλι,, όχι χύμα πού πάνε μερική στα ραντεβού τούςΕνα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα![]()
![]()
τσούζει μητσουμ... τσουζ....Δεν μας κανει το παρθενο ουτε το αγουρολαδο .... ΤΣΟΥΖΕΙ :S :S
Λενάκι είσαι τρέλα!!!!Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-*Λενάκι είσαι τρέλα!!!!
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*