anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμε
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμε
σε καμμία βδομάδα απλώς κάποιοι με ξένα κόλλυβα κάνουνε κηδεία....το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?
Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...16 κιλά κατσίκα σ έστειλα....
τι ήθελες εσύ ελέφαντα....?
δεν σ είπα τυχαία μαυραγορίτη...Και? Θα τρωγαμε τα κερατα και τη προβια? 7 κιλα καθαρο βγηκε...
Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλαΑυτά έχω τώρα πάνω μού,, χατζη πόση ώρα παίρνω;;
αγνό παρθένο ελαιόλαδο η το παρθένο δεν κάνει?Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα
τι θα τιγανισεται πατάτες τοΕνα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα
Δεν μας κανει το παρθενο ουτε το αγουρολαδο .... ΤΣΟΥΖΕΙ :S :Sαγνό παρθένο ελαιόλαδο η το παρθένο δεν κάνει?
Ενα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω να κανω μουσακα
Δεν σε λεμε να σκασειςτι θα τιγανισεται πατάτες το
Νου σου εσυ
τι να σκάσω ρε πότε θα πεθάνω δεν ξέρωΔεν σε λεμε να σκασεις
οχουυυυυ Μαντώ εσύ κ μην σε νοιάζειτι να σκάσω ρε πότε θα πεθάνω δεν ξέρω
όλα θα τα έχω μαζί μού ρε αστέρι,, και κρασάκι σε μπουκάλι,, όχι χύμα πού πάνε μερική στα ραντεβού τούςΕνα διωρακι το χτυπας .. Να φερεις και το λαδακι μαζι , γιατι εχω ενα πιασιμο χαμηλα
τσούζει μητσουμ... τσουζ....Δεν μας κανει το παρθενο ουτε το αγουρολαδο .... ΤΣΟΥΖΕΙ :S :S
Λενάκι είσαι τρέλα!!!!Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-*Λενάκι είσαι τρέλα!!!!
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*