Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Σε μερη ξωτικα και ονειρεμενα !!Που βρίσκεσαι μάτια μου και έχει ήλιο;;;
Σε μερη ξωτικα και ονειρεμενα !!Που βρίσκεσαι μάτια μου και έχει ήλιο;;;
δώσε και λίγο ρογα στον λαό μωρό μού;;;Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Σε μερη ξωτικα και ονειρεμενα !!
Εχει μια μικρη δοση ..... ;) ;)δώσε και λίγο ρογα στον λαό μωρό μού;;;
αν αυτή η δόση ήταν ζάχαρη τον καφε θα τον πίναμε σκετοΕχει μια μικρη δοση ..... ;) ;)
Πω πω φώτο.Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο απογευμα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-*
Θα παρακαλεσω στο νημα αυτο , να μην αναφερονται ονοματα αλλων κοριτσιων , γιατι θεωρω δεν ειναι σωστο
Δεν θελει και πολυ να ξεφυγει το πραγμα ...
Την τρέλα μου μέσα.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1090055;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραίο χρώμα κραγιόν ε?
εμενα δεν μου αρεσει καθολου το κραγιον της (φυσικα γουστα ειναι αυτα)Ωραίο χρώμα κραγιόν ε?
Ασορτι με το γυροβιζιονΩραίο χρώμα κραγιόν ε?
Οντως το κιτρινο εκεινης της ημερας , ηταν ατυχης συνδυασμος με τα υπολοιπα εκεινης της στιγμης .. Κριμα που σας χαλασα :Sεμενα δεν μου αρεσει καθολου το κραγιον της (φυσικα γουστα ειναι αυτα)
η κορυφη βεβαια της κακογουστιας ειναι τα κιτρινα νυχια
εεε καλα ....εμενα δεν μου αρεσει καθολου το κραγιον της (φυσικα γουστα ειναι αυτα)
η κορυφη βεβαια της κακογουστιας ειναι τα κιτρινα νυχια
εεε καλα ....
αν είναι να την παρεις ραντεβού θα της τα βγαλουμε...
τα νυχια...
εγω δεν ειπα κατι για τα γουστα του...Διαβαζοντας καποια ποστ του φιλου μας του Μακη , δεν νομιζω οτι ειμαι του γουστου του . Ειπαμε γουστα ειναι αυτα και σεβαστα !!
Δεν ειναι κιτρινα τωρα ουτε το κραγιον ροζ... Ισως υπαρχει ελπιδαεγω δεν ειπα κατι για τα γουστα του...
για τα νυχια σου ειπα
Τα σχολια, ωθούν προς την αυτοβελτιωση. Χρησιμα παντα.Διαβαζοντας καποια ποστ του φιλου μας του Μακη , δεν νομιζω οτι ειμαι του γουστου του . Ειπαμε γουστα ειναι αυτα και σεβαστα !!
Παντα παντα !!Τα σχολια, ωθούν προς την αυτοβελτιωση. Χρησιμα παντα.
Ωραίο χρώμα κραγιόν ε?