TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσύ κατσε φρόνιμα ο τράγος εδώ γυρνάει γύρω γύρωΚα Χατζή,μου φαίνεται ότι τριβεστε στη γκλίτσα του τσοπανη
εσύ κατσε φρόνιμα ο τράγος εδώ γυρνάει γύρω γύρωΚα Χατζή,μου φαίνεται ότι τριβεστε στη γκλίτσα του τσοπανη
μεγάλο κοστολόγιο δεν συμφέρει...Λες για τον τυπο που εχει φωτογραφιες και βιντεο της Νικολλετας Ραλλη ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ;;
Άσε ρε και μπορεί να το πιστέψουν!!! Στο κάτω κάτω,σιγά το κελεπουρι...Λες για τον τυπο που εχει φωτογραφιες και βιντεο της Νικολλετας Ραλλη ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ;;
ΓΟΒΕΣ Χατζή....θα δούμε?
Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!ο μαυραγορίτης ο SANIM δεν την αφήνει...
Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!
ξέρω γιατί ζήτησες γόβες...Είπαμε...η κυρία Χατζή έχει το Σ/Κ ελεύθερο,να κάνει ΟΤΙ θέλει!!!!
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας...μπορώ τώρα να πάω να απολαύσω το ΣΠΙΤΙΚΟ βοδινό ραγου!!!! Καλή μου όρεξη....
για δω αν ταιριάζουν με τα αρβυλια μου,σόρρυ,με το ένα,ήθελα να πω....ξέρω γιατί ζήτησες γόβες...
Γυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;
μαλακά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του πμ σουΆσε ρε και μπορεί να το πιστέψουν!!! Στο κάτω κάτω,σιγά το κελεπουρι...
Γυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;
θα αναρτήσω τον σχετικό κατάλογο....later.μαλακά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του πμ σου
ΧΑΧΑΧΑο μαυραγορίτης ο SANIM δεν την αφήνει...
16 κιλά κατσίκα σ έστειλα....Και στο κάτω κάτω σιγά τη κατσίκα που έστειλε ο άλλος!!! Ένα κατσικάκι μια σταλιά ήταν,νηστικοί μείναμε και οι τρεις!!!
άσε ρε γατάκι εδώ ήρθε χρήμα .... Με εσένα θα ασχοληθούμεΓυναικα, θα με δανεισεις να παω να πηδησω την κυρια Ελενα110;