TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τι κανεις εκπτωση το γραφειο εννοω ;) να παω να παρω δανεικά γιατι δεν εχω πληρωθει ακομηΚαθολου μα καθολου μα καθολου
τι κανεις εκπτωση το γραφειο εννοω ;) να παω να παρω δανεικά γιατι δεν εχω πληρωθει ακομηΚαθολου μα καθολου μα καθολου
Έλα να σε δανείσω με φιλικό τόκο μόνο 250%τι κανεις εκπτωση το γραφειο εννοω ;) να παω να παρω δανεικά γιατι δεν εχω πληρωθει ακομη
καλημερα ;) εμενα ρε θα δανείσεις εχω να σου συστησω πελατακι που πηγαινε σε κοπελα και ζηταγε λεφτα να πηδηξει αλλη κοπελαΈλα να σε δανείσω με φιλικό τόκο μόνο 250%
Καλημέρες
κλαίωκαλημερα ;) εμενα ρε θα δανείσεις εχω να σου συστησω πελατακι που πηγαινε σε κοπελα και ζηταγε λεφτα να πηδηξει αλλη κοπελα
ρε μιλαμε μολις μου το ειπε η κοπελα μιλαγα τηλεφωνο μου εφυγε ο καφες απο τα γελια ποσο καμενοι τελικα ειναι καποιοι ρε φιλε δανεικα να ζητας και να της το λες κιολας τα θελω για να παω με την ταδεκλαίω
Ήθελε μόνο την άλλη η ζητάτε δανέικη κ την παρτουζα?
τς... Τς... Τς... Καλά κ αυτή αντί να κοιτάξει να δει αν η άλλη είναι καλή να βγάλει το ακτι της είπε όχι στο παιδί...?ρε μιλαμε μολις μου το ειπε η κοπελα μιλαγα τηλεφωνο μου εφυγε ο καφες απο τα γελια ποσο καμενοι τελικα ειναι καποιοι ρε φιλε δανεικα να ζητας και να της το λες κιολας τα θελω για να παω με την ταδε
Καλημερα Μπουρδελοcomπαρεα
Μια πατατουλα
:-* :-*Καλημέρα πατατοπαρέα...!!!
ειδικά οοοοολη τη σειρά με τις ταινίες της Barbie και το μικρό μου πονυ
Οχι ... Οι τιμες μου παραμενουν σταθερεςτι κανεις εκπτωση το γραφειο εννοω ;) να παω να παρω δανεικά γιατι δεν εχω πληρωθει ακομη
α οκ τότε δεν θα χρειαστεί δανεικά και αγύριστα,,,, καλημέραΟχι ... Οι τιμες μου παραμενουν σταθερες
Στις τρεις χιλιαδες σελιδες λεω να χτυπησω μια γενναια !! ;) ;)
πρωί πρωί πατάτες?Καλημερα Μπουρδελοcomπαρεα
Μια πατατουλα
Οχι βρε .. Αυτες ηταν απο τις προχτεσινες μου ατασθαλιες ;)πρωί πρωί πατάτες?
Τι σου κάναν μάτια μου?
Καλημέρα
Μπαγιατικες πατατες μας κερνάς?Οχι βρε .. Αυτες ηταν απο τις προχτεσινες μου ατασθαλιες ;)
Αστην πατατα βρε ... Παρε το υπολοιπο Αυτο παραμενει παντα φρεσκο ;)Μπαγιατικες πατατες μας κερνάς?
Αστην πατα βρε ... Παρε το υπολοιπο Αυτο παραμενει παντα φρεσκο ;)
Καλήν ημέραν...το υπόλοιπο???? Το πηρούνι?Αστην πατατα βρε ... Παρε το υπολοιπο Αυτο παραμενει παντα φρεσκο ;)
Μετα το πηρουνι, > στην διαδρομη που αρχιζει απο χερι .....Καλήν ημέραν...το υπόλοιπο???? Το πηρούνι?
αααα τώρα το κατάλαβα....το πανωφόρι!!!Μετα το πηρουνι, > στην διαδρομη που αρχιζει απο χερι .....