anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.549
- Πόντοι
- 4.636
όχι ρε αν μάθω ελληνικά θα γίνω σαν τους σπουδαγμενους που δεν μπορούν να κάνουν έναν απλό συλλογισμόρε ταγάρι μάθε ελληνικά ...![]()
![]()
![]()
Μόνο τρεις είμαστε???? Ούτε για πρέφα.....Ούτε εμένα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
όχι ρε αν μάθω ελληνικά θα γίνω σαν τους σπουδαγμενους που δεν μπορούν να κάνουν έναν απλό συλλογισμό![]()
![]()
![]()
φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαιωχ ωχ ωχ και εσύ ΔΕΝ έχεις δει?
Το πιστεύω, κρίμα Θεέ μου, κρίμα αυτή η φωνή... :'( :'( :'( :'(
μαθημένος είσαι στην παντόφλα...φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαι
Θα το φάω το ξύλο δεν γλιτώνω :S
όντως είχε καταπληκτική φωνή σε ταξίδευε σε περασμένες δεκαετίες :-Το πιστεύω, κρίμα Θεέ μου, κρίμα αυτή η φωνή... :'( :'( :'( :'(
ψιλικατζη... Εγώ από πλαστή κ πάνω αγόρι μουμαθημένος είσαι στην παντόφλα...![]()
![]()
![]()
Εγώ γενικά δεν βλέπω αισθηματικές ταινίες!!!!φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαι
Θα το φάω το ξύλο δεν γλιτώνω :S
όντως είχε καταπληκτική φωνή σε ταξίδευε σε περασμένες δεκαετίες :-
ε ναι...ψιλικατζη... Εγώ από πλαστή κ πάνω αγόρι μου![]()
μονο μικυμαου και καουμποικα?Εγώ γενικά δεν βλέπω αισθηματικές ταινίες!!!!
βαρεου τύπουε ναι...
ξέχασα είσαι προχωρημένο μοντέλο...![]()
![]()
![]()
μονο μικυμαου και καουμποικα?
πακμαν?εχω συστημα να περναει της πιστεςΜπα, αυτόν τον έχω κόψει οτι παίζει όλη τη μέρα μ αυτό το κολοκύθι το πλεισιον. :S
ειδικά οοοοολη τη σειρά με τις ταινίες της Barbie και το μικρό μου πονυμονο μικυμαου και καουμποικα?
άντε ρε...football manager!!!!έχω πάρει 6cl και 3 διηπειρωτικα!!!!Μπα, αυτόν τον έχω κόψει οτι παίζει όλη τη μέρα μ αυτό το κολοκύθι το πλεισιον. :S
πακμαν?εχω συστημα να περναει της πιστες
αυτό είναι για πολύ προχωρημένους!!!!σε 5-6 χρόνια θα βρεθεί το σύστημα...Θέλω σύστημα γι αυτό.
![]()