anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
αγαπούλας είναι...ωχ ωχ ωχ και εσύ ΔΕΝ έχεις δει?
αγαπούλας είναι...ωχ ωχ ωχ και εσύ ΔΕΝ έχεις δει?
όχι ρε αν μάθω ελληνικά θα γίνω σαν τους σπουδαγμενους που δεν μπορούν να κάνουν έναν απλό συλλογισμόρε ταγάρι μάθε ελληνικά ...
Μόνο τρεις είμαστε???? Ούτε για πρέφα.....Ούτε εμένα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
όχι ρε αν μάθω ελληνικά θα γίνω σαν τους σπουδαγμενους που δεν μπορούν να κάνουν έναν απλό συλλογισμό
φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαιωχ ωχ ωχ και εσύ ΔΕΝ έχεις δει?
Το πιστεύω, κρίμα Θεέ μου, κρίμα αυτή η φωνή... :'( :'( :'( :'(
μαθημένος είσαι στην παντόφλα...φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαι
Θα το φάω το ξύλο δεν γλιτώνω :S
όντως είχε καταπληκτική φωνή σε ταξίδευε σε περασμένες δεκαετίες :-Το πιστεύω, κρίμα Θεέ μου, κρίμα αυτή η φωνή... :'( :'( :'( :'(
ψιλικατζη... Εγώ από πλαστή κ πάνω αγόρι μουμαθημένος είσαι στην παντόφλα...
Εγώ γενικά δεν βλέπω αισθηματικές ταινίες!!!!φίλε ειλικρινά αν έχω δει μια σκηνή κ δεν το θυμάμαι
Θα το φάω το ξύλο δεν γλιτώνω :S
όντως είχε καταπληκτική φωνή σε ταξίδευε σε περασμένες δεκαετίες :-
ε ναι...ψιλικατζη... Εγώ από πλαστή κ πάνω αγόρι μου
μονο μικυμαου και καουμποικα?Εγώ γενικά δεν βλέπω αισθηματικές ταινίες!!!!
βαρεου τύπουε ναι...
ξέχασα είσαι προχωρημένο μοντέλο...
μονο μικυμαου και καουμποικα?
πακμαν?εχω συστημα να περναει της πιστεςΜπα, αυτόν τον έχω κόψει οτι παίζει όλη τη μέρα μ αυτό το κολοκύθι το πλεισιον. :S
ειδικά οοοοολη τη σειρά με τις ταινίες της Barbie και το μικρό μου πονυμονο μικυμαου και καουμποικα?
άντε ρε...football manager!!!!έχω πάρει 6cl και 3 διηπειρωτικα!!!!Μπα, αυτόν τον έχω κόψει οτι παίζει όλη τη μέρα μ αυτό το κολοκύθι το πλεισιον. :S
πακμαν?εχω συστημα να περναει της πιστες
αυτό είναι για πολύ προχωρημένους!!!!σε 5-6 χρόνια θα βρεθεί το σύστημα...Θέλω σύστημα γι αυτό.