spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Πολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...Καλο μεσημερι ....
Παω.......
Πολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...Καλο μεσημερι ....
Παω.......
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενοΠολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...
πειράζει να πάρω εγώ εσένα αστέρι μου, και να αφήσω το επιπλακι για κανέναν άλλο;;;;Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενο
Καλως τα :-* :-* Για βαλε μια ταξη εδω μεσα , γιατι ξεφυγαμε λιγουλακι οπως εχεις καταλαβει ....
σανιιιιιιιμ.....Καλο μεσημερι ....
Παω.......
Καθολου μα καθολου μα καθολουπειράζει να πάρω εγώ εσένα αστέρι μου, και να αφήσω το επιπλακι για κανέναν άλλο;;;;
ταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενο
Καλως τα :-* :-* Για βαλε μια ταξη εδω μεσα , γιατι ξεφυγαμε λιγουλακι οπως εχεις καταλαβει ....
Αστον εχει παει για φαι ;) ;)σανιιιιιιιμ.....
τώρα που μπήκα κ εγώ θα αυξηθούν τα ποσοσταταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:
Καδο ?? Βαρια κουβεντα ... Θα εχουμε αντιδρασειςταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:
ωχ θα πνίγει κ θα τον χάσουμε :SΑστον εχει παει για φαι ;) ;)
τώρα που μπήκα κ εγώ θα αυξηθούν τα ποσοστα
Καλο μεσημερι ....
Παω.......
Welcome to our team....ένας όμως κιοτεψε!!!!το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
Δεν πήγα για φαι...ΜΕ ΠΗΓΑΝ!!!!!Αστον εχει παει για φαι ;) ;)
...Καδο ?? Βαρια κουβεντα ... Θα εχουμε αντιδρασεις
Σωστη η παρατηρησηΔεν πήγα για φαι...ΜΕ ΠΗΓΑΝ!!!!!
Ολο και με κατι θα ασχολειται αν εννοουμε το ιδιο προσωπο ;)...
.. Ο κύριος που το είπε, ασχολείται με κάτι? Η είναι συγκαμενος?
..... Καλησπέρα.Ολο και με κατι θα ασχολειται αν εννοουμε το ιδιο προσωπο ;)
Καλησπερα :-* :-*
αυτος δεν ηθελε... με το μπαστουνι του το έσπρωχναν να παει κατωΣωστη η παρατηρηση
αντιπαρερχομαι το πικροχολον σχολιον,ζουλευετε!!!! Άλλοι ωρε παρακαλάνε γονατιστοί για ένα λαικ!!!!!αυτος δεν ηθελε... με το μπαστουνι του το έσπρωχναν να παει κατω
μαρι σταματα με τα λαικ ψάχνομαι να δω τι μαλακια ειπα παλι