spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
Πολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()
Πολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενοΠολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...![]()
![]()
πειράζει να πάρω εγώ εσένα αστέρι μου, και να αφήσω το επιπλακι για κανέναν άλλο;;;;Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενο
Καλως τα :-* :-* Για βαλε μια ταξη εδω μεσα , γιατι ξεφυγαμε λιγουλακι οπως εχεις καταλαβει ....![]()
σανιιιιιιιμ.....Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()
Καθολου μα καθολου μα καθολουπειράζει να πάρω εγώ εσένα αστέρι μου, και να αφήσω το επιπλακι για κανέναν άλλο;;;;
ταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενο
Καλως τα :-* :-* Για βαλε μια ταξη εδω μεσα , γιατι ξεφυγαμε λιγουλακι οπως εχεις καταλαβει ....![]()
Αστον εχει παει για φαι ;) ;)σανιιιιιιιμ.....![]()
τώρα που μπήκα κ εγώ θα αυξηθούν τα ποσοσταταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:
Καδο ?? Βαρια κουβεντα ... Θα εχουμε αντιδρασειςταξη?...τα 2/3 του νηματος ειναι για καδο.... :thubsdown:
ωχ θα πνίγει κ θα τον χάσουμε :SΑστον εχει παει για φαι ;) ;)
Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()
Welcome to our team....ένας όμως κιοτεψε!!!!το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ![]()
να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
![]()
![]()
Δεν πήγα για φαι...ΜΕ ΠΗΓΑΝ!!!!!Αστον εχει παει για φαι ;) ;)
...Καδο ?? Βαρια κουβεντα ... Θα εχουμε αντιδρασεις![]()
![]()
Ολο και με κατι θα ασχολειται αν εννοουμε το ιδιο προσωπο ;)...
.. Ο κύριος που το είπε, ασχολείται με κάτι? Η είναι συγκαμενος?
..... Καλησπέρα.Ολο και με κατι θα ασχολειται αν εννοουμε το ιδιο προσωπο ;)
Καλησπερα :-* :-*
αυτος δεν ηθελε... με το μπαστουνι του το έσπρωχναν να παει κατωΣωστη η παρατηρηση![]()
![]()
αντιπαρερχομαι το πικροχολον σχολιον,ζουλευετε!!!! Άλλοι ωρε παρακαλάνε γονατιστοί για ένα λαικ!!!!!αυτος δεν ηθελε... με το μπαστουνι του το έσπρωχναν να παει κατω![]()
![]()
![]()
μαρι σταματα με τα λαικ ψάχνομαι να δω τι μαλακια ειπα παλι![]()