Kαλημερα Καλο Μηνα να εχετε ολοι
Καλό μήνα να έχεις γυναικάρα...!!!
Kαλημερα Καλο Μηνα να εχετε ολοι
εσυ ειπαμεο άλλος το κατάντησε παγκόσμια τραγούδια βάλτου καμία πιο hot να έρθει στα ίσα του
όχι δεν το έμαθα στην δουλειά είμαιδεν τα έμαθες? Χάσαμε τον Μπους,τον πατέρα!!!!
ρε γκαντεμοσαυρσεσυ ειπαμε
ενημερωση μολις ;) μπουζουκια τριημερο πενθος απο δευτερα παλιδεν πεθαίνουν...θα ζει για πάντα στις καρδιές μας!!!! Άραγε θα δουλέψει ο Μακρόπουλος σήμερα,η έχουμε τριήμερο πένθος?
και εσύ να μαζεύεις τον τραγο...στην κοπανησε!!!! Βρήκε πιο φιλοξενο μαντρί,όπου τον εκτιμούν πολύ πολύ!!!!εσυ ειπαμε
ο Μακρόπουλος αγαπητέ δεν ειναι....μπουζούκια,είναι αίθουσα τέχνης!!!!ενημερωση μολις ;) μπουζουκια τριημερο πενθος απο δευτερα παλι
αστο και δεν ξερω τι να κανω πιστευω πως θα ξαναρθει που αλλου να παεικαι εσύ να μαζεύεις τον τραγο...στην κοπανησε!!!! Βρήκε πιο φιλοξενο μαντρί,όπου τον εκτιμούν πολύ πολύ!!!!
και όμως και όμως....αν είχες βάλει το alert που λέγαμε...αστο και δεν ξερω τι να κανω πιστευω πως θα ξαναρθει που αλλου να παει
λες προβληματιστηκα τωρα θα του βαλω gps trackerκαι όμως και όμως....αν είχες βάλει το alert που λέγαμε...
Έλα μωρέ τώρα,ποιος μετράει? Το θέμα είναι ότι μαζυ με τον γιο,ελευθέρωσαν το Ιράκ,το έκαναν κανονική χώρα!!!! Best tourism destination 2019!!!!όχι δεν το έμαθα στην δουλειά είμαι
Το πόσους εχει πεθάνει αυτός εσύ το ξέρεις
εννοηται εχει μαζευτει ολοι η αφροκρεμα εμποροι οπλων ναρκωτικα πορνεια πεινα τα πανταΈλα μωρέ τώρα,ποιος μετράει? Το θέμα είναι ότι μαζυ με τον γιο,ελευθέρωσαν το Ιράκ,το έκαναν κανονική χώρα!!!! Best tourism destination 2019!!!!
ναι ρε,αλλά είναι ελεύθεροι,μπορούν να βγαίνουν να φωναζουν....μαλακα Σαντάμ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑεννοηται εχει μαζευτει ολοι η αφροκρεμα εμποροι οπλων ναρκωτικα πορνεια πεινα τα παντα
Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά από τόση ώρα,δεν έχει κατατεθεί κανένα αίτημα προς την κυρία!!!!!
Καλο μηνα με υγεια πανω απολαKαλημερα Καλο Μηνα να εχετε ολοι
:-* :-*Καλο μηνα με υγεια πανω απολα
κατέθεσα εγώ ένα για να συνέλθεις αλλά δεν με άκουσεΤο εντυπωσιακό είναι ότι μετά από τόση ώρα,δεν έχει κατατεθεί κανένα αίτημα προς την κυρία!!!!!
Κανω δουλειες τωρα βρε ... Το απογευμα θα παιξουμεκατέθεσα εγώ ένα για να συνέλθεις αλλά δεν με άκουσε
ναι ρε,αλλά είναι ελεύθεροι,μπορούν να βγαίνουν να φωναζουν....μαλακα Σαντάμ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ