TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εσυ δεν ακούγεσαι άστοκατέθεσα εγώ ένα για να συνέλθεις αλλά δεν με άκουσε
εσυ δεν ακούγεσαι άστοκατέθεσα εγώ ένα για να συνέλθεις αλλά δεν με άκουσε
Μια χαρα ακουγεται .. Μην μου το μειωνεις το παιδι . Αστο να εκφραστειεσυ δεν ακούγεσαι άστο
εσυ εκει το παιδι θα τον βγαλω εξω > τον τραγο εννοώ μην τρομάζειςΜια χαρα ακουγεται .. Μην μου το μειωνεις το παιδι . Αστο να εκφραστει
εσυ εκει το παιδι θα τον βγαλω εξω > τον τραγο εννοώ μην τρομάζεις
το απόγευμα βάλε φωτό κ να του λες σανιμ σε θέλω τώρα δεν μπορω μέχρι να σπάσει το γύψο με την βαριάΚανω δουλειες τωρα βρε ... Το απογευμα θα παιξουμε
ναι ρε το παιδί μελαχρινακι μελανουρακι είμαι ζουλιαρηεσυ εκει το παιδι θα τον βγαλω εξω > τον τραγο εννοώ μην τρομάζεις
Ναι αφου πρωτα με δωσει αδεια ... Δεν μ αφηνει το παλιοπαιδο ... ΖΟΥΛΕΥΕΙ :S :Sτο απόγευμα βάλε φωτό κ να του λες σανιμ σε θέλω τώρα δεν μπορω μέχρι να σπάσει το γύψο με την βαριά
Επισης Φιλιππε , και στα δυο και εσυ :-* :-*Έλενα Καλό μήνα με καυλες πολλές και ατελείωτο σεξ
δεν ζουλευει απλά δεν έχει με τι να βγάλει τον γυψοΝαι αφου πρωτα με δωσει αδεια ... Δεν μ αφηνει το παλιοπαιδο ... ΖΟΥΛΕΥΕΙ :S :S
δεν ζουλευει απλά δεν έχει με τι να βγάλει τον γυψο
Ααααααααααχχχχ κάις καρδιές κακούργα
Τα ακούμε ακόμα κ γιατί γράφουμε στο νήμα σου Συνεβει κι αυτο
έριχνα κανα μάτι μην νομίζειςΠριν ενα χρονο να ησουν να εβλεπες τι γινοταν σ αυτο το νημα
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδιαΠριν ενα χρονο να ησουν να εβλεπες τι γινοταν σ αυτο το νημα
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
εδώ ο καλός γανοματηςτο ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
Ρε μαυραγορίτη τι είναι αυτά...?Σημερις λογω ημερας η κατοχος του κ... ειναι ελευθερη να δρασει αυτοβουλως!!!