Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και ο κυριος Παοπαοκ, καλο παιδι ειναι, ντερβισοπαιδο, πασαλιμανιωτης, εγω του δινω και συμβουλες ποτε-ποτε πως να τρωει την παντοφλα και να την ευχαριστιεται.
Πριν δυο χρονια φωτογραφια ...... Θεσσαλονικη
Ειπαμε ακουω ;) ;)Απο τοτενες εβριζα για το καρεδακι, ευτυχως ακους!
Τολμω να πω οτι εχεις βελτιωθει πολυΠριν δυο χρονια φωτογραφια ...... Θεσσαλονικη
Κατα 60 % να προσθεσω .. Ειναι και αλλα να γινουνΤολμω να πω οτι εχεις βελτιωθει πολυ
Και ο κυριος Παοπαοκ, καλο παιδι ειναι, ντερβισοπαιδο, πασαλιμανιωτης, εγω του δινω και συμβουλες ποτε-ποτε πως να τρωει την παντοφλα και να την ευχαριστιεται.
Να τολμησω να σου δωσω και μια κωλο-γεριστικη συμβουλη; Η πιο ομορφη γυναικα ειναι αυτη που χαμογελαει μεσα απο την ψυχη της.Κατα 60 % να προσθεσω .. Ειναι και αλλα να γινουν
Και θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ ... Αυτο συμβαινει με ολους τους ΟΜΟΡΦΟΥΣ ανθρωπους !!Να τολμησω να σου δωσω και μια κωλο-γεριστικη συμβουλη; Η πιο ομορφη γυναικα ειναι αυτη που χαμογελαει μεσα απο την ψυχη της.
Και θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ ... Αυτο συμβαινει με ολους τους ΟΜΟΡΦΟΥΣ ανθρωπους !!
Προσπαθω σε ολες μου τις συναντησεις , εντος και εκτος επαγγελματος , να γελαω - μιλαω μεσα απο την ψυχη μου !!
Το ιδιο κανω και εδω 2500 σελιδες τωρα ...
Δεν είναι εύκολο...γιατί πρέπει να λες αλήθειες...και η αλήθεια τρομάζει...!!!
Φαινεσαι απο αυτα που γραφεις οτι εισαι ομορφος και θετικος ανθρωπος, με καλοσυνη στη ψυχη σου.Και θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ ... Αυτο συμβαινει με ολους τους ΟΜΟΡΦΟΥΣ ανθρωπους !!
Προσπαθω σε ολες μου τις συναντησεις , εντος και εκτος επαγγελματος , να γελαω - μιλαω μεσα απο την ψυχη μου !!
Το ιδιο κανω και εδω 2500 σελιδες τωρα ...
δηλαδή μπορούμε να πουμε τη γνώμη μας ελεύθερα περι εμφάνισης, με βάση πάντα αυτό που βλέπουμε στις φώτος?Οντως το κιτρινο εκεινης της ημερας , ηταν ατυχης συνδυασμος με τα υπολοιπα εκεινης της στιγμης .. Κριμα που σας χαλασα :S
Με τις φωτο που βαζει μονο τα φερμουαρ ανοιγουνδηλαδή μπορούμε να πουμε τη γνώμη μας ελεύθερα περι εμφάνισης, με βάση πάντα αυτό που βλέπουμε στις φώτος?
χωρίς να ανοίξουν μύτες?
Ναι βεβαιως..δηλαδή μπορούμε να πουμε τη γνώμη μας ελεύθερα περι εμφάνισης, με βάση πάντα αυτό που βλέπουμε στις φώτος?
χωρίς να ανοίξουν μύτες?
ωχ, τι έγινε ρε παιδιάΦαινεσαι απο αυτα που γραφεις οτι εισαι ομορφος και θετικος ανθρωπος, με καλοσυνη στη ψυχη σου.
Τιποτα ... Ολα καλα ...Εσυ στο σπιτι ολοι καλα ?ωχ, τι έγινε ρε παιδιά
Κατα 60 % να προσθεσω .. Ειναι και αλλα να γινουν