Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Μαζευτηκες ? >Ξεσαλωσατε βλέπω!!!
Μαζευτηκες ? >Ξεσαλωσατε βλέπω!!!
Αυτουνου που σε έπεισε να αλλάξεις το μαλλί...να του ξεραθεί το πουλί,να του γίνει σαν μπαγιάτικη μπάμια,σαν σαπια μπανάνα,σαν μουχλιασμενο βερίκοκο...άλλες κατάρες,δεν έχω ευκαιρες!!!!Πριν δυο χρονια φωτογραφια ...... Θεσσαλονικη
Με ταλαιπωρούν,σακάτη άνθρωπο....όλα τα είχε η μαριορη,το ΟΑΚΑ της έλειπε...κρύο!!!!!Μαζευτηκες ? >
Τι λες μωρη????!!!!
Πρωτον, μου ριχνεις και 10 χρονακια αμα λαχει...και δευτερον, εχω εναν βοα αναμεσα στα σκελια μου....
τι λες τώρα...?Αυτουνου που σε έπεισε να αλλάξεις το μαλλί...να του ξεραθεί το πουλί,να του γίνει σαν μπαγιάτικη μπάμια,σαν σαπια μπανάνα,σαν μουχλιασμενο βερίκοκο...άλλες κατάρες,δεν έχω ευκαιρες!!!!
εσύ ήσουν ρε?τι λες τώρα...?
όχι...εσύ ήσουν ρε?
άντε,τη γλυτωσες τότε!!!όχι...
Δεν εχω καμια σχεση με αυτους...μονο τον κωλογερα γουσταρω γιατι παρα την αποκρουστικη του εμφανιση και το γεγονος οτι κοντευει 200 ετων, το λεει η περδικουλα του ακομα...
άντε,τη γλυτωσες τότε!!!
κάτσε σπιτάκι σου γέρος άνθρωπος....Με ταλαιπωρούν,σακάτη άνθρωπο....όλα τα είχε η μαριορη,το ΟΑΚΑ της έλειπε...κρύο!!!!!
Η αληθεια ελαμψε ...Βόας;;;;
Χαχαχαχαχαχαχαχα...
Το φιδάκι ο Διαμαντής.. Φευ!
γιατί πού έκανε βόλτες;;Μαζευτηκες ? >
Oχι ο αλλος ο ημιξεβρακωτος... Αλλα ειχε δικιοεσύ ήσουν ρε?
Οξω με το κρυο ...γιατί πού έκανε βόλτες;;
τώρα που θα υποστεί τις....ευχές μου,θα δει!!!!Oχι ο αλλος ο ημιξεβρακωτος... Αλλα ειχε δικιο
Αυτουνου που σε έπεισε να αλλάξεις το μαλλί...να του ξεραθεί το πουλί,να του γίνει σαν μπαγιάτικη μπάμια,σαν σαπια μπανάνα,σαν μουχλιασμενο βερίκοκο...άλλες κατάρες,δεν έχω ευκαιρες!!!!
Το πα εγω ..Δεν το πα ?? Θα εχουμε κυρωσειςκ. Συνάδελφε,
σ' εμάς εξομολογηθήκατε για το 'μικροπροβληματάκι' σας. Σ' εμάς αναζητήσατε καταφύγιο.
Τώρα μας αρνείσθε;
Θα απαγορευθεί στον κ. κωλόγερο να σας δίνει συμβουλές για το πως να τρώτε την παντόφλα.
Η αληθεια ελαμψε ...
Το ξερα οτι θα υπαρξει παρεμβαση απο τον αγαπημενο μου Μπλιζ να αποκαταστησει την αληθεια.. Παρ ολα αυτα η περιποιηση θα ειναι η ιδια στο μικρο γλυκο <<πεακι>> του φιλου μου raupao
Καλησπερα γιαβρι μου .Καλως ηρθες στην φτωχικη μας γωνια
Εμενα να μην παρει καμμια ξωφαλτση :S Κατα τα αλλα θα κανω το καθηκον μου καλε μου φιλεΣαφέστατα και θα τον περιποιηθείτε. Αρκεί να καταφέρει να ξεφύγει από την παντόφλα ...
Εμενα να μην παρει καμμια ξωφαλτση :S Κατα τα αλλα θα κανω το καθηκον μου καλε μου φιλε