TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
με μπολικο λεμονι σουπερ η γαρδουμπαΓαρδεν και γαρδουμπα!!!
με μπολικο λεμονι σουπερ η γαρδουμπαΓαρδεν και γαρδουμπα!!!
εκτοξευσις...21+48
Aυτα ειναι ... ΧΥΛΟΠΙΤΑ GOURMET
μην μιλας πολυ ;) θα σε βγαλω προγραμμαθα το θελατε να ησασταν...
εσυ θυμήθηκες να της παρεις δωρο παντοφλες για να αφησει τα τσοκαρα?
εσύ να μαζέψεις τον τραγο...μην τον αφήνεις νυχτιατικα όξω!!!ενα τραγουδακι αφιερωση
βγαλε ρε κ μετα θα κανω επισκεψη στην χατζη για να μου γραψει κρητικημην μιλας πολυ ;) θα σε βγαλω προγραμμα
κ. Χατζή θα σας έχω ενημερώσει τουλάχιστον 48 ώρες ενωρίτερα, δεν μπορώ εγώ να μετακινηθώ για την πλάκα εκεί πάνω.....
Από την άλλη μεριά μπορεί εσείς να απουσιάζετε Θεσ/νίκη είτε να είσθε εκτός των καθηκόντων σας, άνθρωπος είσθε μπορεί να αδιαθετήσετε για λίγο.....
Ε δεν θα αρχίσω να φωνάζω στον AthensDiva που είναι η Ελένη.....
Το αν το γραφείο σας έχει κι άλλα υπέροχα κορίτσια αυτό δεν με ενδιαφέρει. Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα μια χαρά είναι μακάρι να μπορούσα να σας είχα όλες (αδύνατο αυτό).....
Το θέμα είναι ότι υπάρχει κάποια να επιθυμεί να χορέψει και λίγο........Εγω δεν χορευω !! Εχω λουμπαγκα και παω στην Αιδηψο για μπανια
Ε θέλω ένα κορίτσι να με κρατήσει από το χέρι και να χορέψουμε και λίγο.............
Τι το δύσκολο σας ζητήσαμε κ. Χατζή;
Εγώ θα κάνω τις γύρες αφού από την Καλαμάτα είμαι BOEING...........
βγαλε ρε κ μετα θα κανω επισκεψη στην χατζη για να μου γραψει κρητικη
Να σου πει η κυρία Χατζή,συνταγή με κινόα,να τρελλαθεις!!!με μπολικο λεμονι σουπερ η γαρδουμπα
Να σου πει η κυρία Χατζή,συνταγή με κινόα,να τρελλαθεις!!!
για συνοδευτικον της γαρδουμπας????? Καμμένα Βουρλα να πάτε!!!
To πρώτο θα το κάνω μόνος μου (μεσσηνιακή edition):
Στη δεύτερη edition (μιας άλλης Ελένης) θα με κρατάς από το χέρι βρε χαζοπούλι εγώ θα χοροπηδάω μαζί με τη ντούντα
Κι άσε την Αιδηψό με τα μπάνια, αφού για 2 ώρες τουλάχιστον θα σε κλείσω, βλέπεις ότι έχεις μικρού παιδιού μυαλό και έγραφες βλακείες ότι δεν θες να σε κάνω μπανάκι πριν;
ΓΚΡΡΡΡΡΡ............