SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
μέχρι 8 το πολύ...μετά θεωρείτε κατάχρηση!!!Eγω κατι μελομακαρονα επεξεργαζομαι .... Να τα φαω να μην τα φαω να τα φαω να μην τα φαω
μέχρι 8 το πολύ...μετά θεωρείτε κατάχρηση!!!Eγω κατι μελομακαρονα επεξεργαζομαι .... Να τα φαω να μην τα φαω να τα φαω να μην τα φαω
Μπαααα .. Αυριο ... Σημερα μονο χυμοι απο ροδι :'( :'(μέχρι 8 το πολύ...μετά θεωρείτε κατάχρηση!!!
τωρα το λες :S :S :Sμέχρι 8 το πολύ...μετά θεωρείτε κατάχρηση!!!
τωρα το λες :S :S :S
2 αφησα στο κουτι
μήπως,λέω,μηπως...αι ορμονικαι διαταραχαι οφείλονται εν μέρη εις την διατροφή σας?Μπαααα .. Αυριο ... Σημερα μονο χυμοι απο ροδι :'( :'(
Φάτα και αυτά,μη πιάνει χώρο το κουτί!!!!τωρα το λες :S :S :S
2 αφησα στο κουτι
ειχα υπογλυκαιμιες αμεσως εσυ
Τι εχουν τα ορμονικα μου βρε ?? Μια χαρα ειναι ...... Ειμαι cool .. ποιο cool δεν γινεταιμήπως,λέω,μηπως...αι ορμονικαι διαταραχαι οφείλονται εν μέρη εις την διατροφή σας?
μηπως με πειραξουν ρε?Φάτα και αυτά,μη πιάνει χώρο το κουτί!!!!
Κατω απο 70 ειναι υπογλυκαιμια... Μην κλεβειςειχα υπογλυκαιμιες αμεσως εσυ
για την πρόωρη έλευση λέγω....Τι εχουν τα ορμονικα μου βρε ?? Μια χαρα ειναι ...... Ειμαι cool .. ποιο cool δεν γινεται
Μπα ετσι ηταν μια ζωη η καταραμενηγια την πρόωρη έλευση λέγω....
χτυπα και 4-5 κουραμπιέδες μετά,να στρώσει το στομάχι...μηπως με πειραξουν ρε?
Ουφ .. .Βαρεθηκα παω βολτα με την κουρσαχτυπα και 4-5 κουραμπιέδες μετά,να στρώσει το στομάχι...
ποσα κοματια δλδ είναι τα 2 κιλα?Κατω απο 70 ειναι υπογλυκαιμια... Μην κλεβεις
δεν μαρεσουν >χτυπα και 4-5 κουραμπιέδες μετά,να στρώσει το στομάχι...
τυχερή...ανάθεμα την ανημπορια μου...Ουφ .. .Βαρεθηκα παω βολτα με την κουρσα
εεε κανα μισοκιλο δίπλες τότε...ποσα κοματια δλδ είναι τα 2 κιλα? δεν μαρεσουν >
Θελεις πολυ καιρο ακομα να λεφτερωθεις ?τυχερή...ανάθεμα την ανημπορια μου...
αν ερθεις προς κορινθια ελα να σε παω να χωρεψουμετυχερή...ανάθεμα την ανημπορια μου...