Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....ΓΡΙΒΑΣ κυρίες και κύριοι...σε στενάκι στη Νέα Ιωνία,κάνει κάτι κεμπάπ...Βασιλικά!!!
ηθελες κ ιστορικη αναδρομη δεν σου εφτανε τοαποτελεσμα
ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρηΓΡΙΒΑΣ κυρίες και κύριοι...σε στενάκι στη Νέα Ιωνία,κάνει κάτι κεμπάπ...Βασιλικά!!!
Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....
ηταν ενας κοντα στην καβαλας φιλε με ένα κεμπάπ απαιχτο... αλλα ολοι αναρωτιόντουσαν γιατι δεν υπηρχαν σκυλια στην γειτονια...ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρη![]()
ο δραμινος
εβαζε το κρεας αφου πρωτα εφτυνε το χερι του για να μην καει
![]()
![]()
έτσι νοστιμίζει ρε....άσχετοι όλοι!!!ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρη![]()
ο δραμινος
εβαζε το κρεας αφου πρωτα εφτυνε το χερι του για να μην καει
![]()
![]()
μετα εβγαζε συμπληρωμα απο την μυτη του να στο κανει με διπλο κρεαςέτσι νοστιμίζει ρε....άσχετοι όλοι!!!
κινόα και γκοτζι μπερι....δεν σερβίρει!!!!Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....
και έκλεισε τέτοιο μαγαζί? 3 αστερια michellen θα έπρεπε να έχει....μετα εβγαζε συμπληρωμα απο την μυτη του να στο κανει με διπλο κρεας![]()
![]()
Ε... ολοκληρωμενα πραγματα βρε maik.. Nα εχουμε πληρη εικονα ;)ηθελες κ ιστορικη αναδρομη δεν σου εφτανε τοαποτελεσμα![]()
![]()
![]()
![]()
Ουπς ... Τι ειναι αυτο ?? Aντιγραφη του utube
Eγω κατι μελομακαρονα επεξεργαζομαι .... Να τα φαω να μην τα φαω να τα φαω να μην τα φαωΤώρα ηρθεν η ώρα να τσακίσω το σπιτικό ρεβανί που ήρθε πεσκέσι...