Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:coolcondom: :coolcondom:
:coolcondom: :coolcondom:
Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....ΓΡΙΒΑΣ κυρίες και κύριοι...σε στενάκι στη Νέα Ιωνία,κάνει κάτι κεμπάπ...Βασιλικά!!!
ηθελες κ ιστορικη αναδρομη δεν σου εφτανε τοαποτελεσμα
ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρη ο δραμινος εβαζε το κρεας αφου πρωτα εφτυνε το χερι του για να μην καειΓΡΙΒΑΣ κυρίες και κύριοι...σε στενάκι στη Νέα Ιωνία,κάνει κάτι κεμπάπ...Βασιλικά!!!
Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....
ηταν ενας κοντα στην καβαλας φιλε με ένα κεμπάπ απαιχτο... αλλα ολοι αναρωτιόντουσαν γιατι δεν υπηρχαν σκυλια στην γειτονια...ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρη ο δραμινος εβαζε το κρεας αφου πρωτα εφτυνε το χερι του για να μην καει
έτσι νοστιμίζει ρε....άσχετοι όλοι!!!ειχε καποτε εκει εναν βρωμιαρη ο δραμινος εβαζε το κρεας αφου πρωτα εφτυνε το χερι του για να μην καει
μετα εβγαζε συμπληρωμα απο την μυτη του να στο κανει με διπλο κρεαςέτσι νοστιμίζει ρε....άσχετοι όλοι!!!
κινόα και γκοτζι μπερι....δεν σερβίρει!!!!Ενα βραδυ που θα εχω λιγουρες και ειμαι στην γειτονια , θα τον επισκεφτω ....
και έκλεισε τέτοιο μαγαζί? 3 αστερια michellen θα έπρεπε να έχει....μετα εβγαζε συμπληρωμα απο την μυτη του να στο κανει με διπλο κρεας
Ε... ολοκληρωμενα πραγματα βρε maik.. Nα εχουμε πληρη εικονα ;)ηθελες κ ιστορικη αναδρομη δεν σου εφτανε τοαποτελεσμα
Ουπς ... Τι ειναι αυτο ?? Aντιγραφη του utube
Eγω κατι μελομακαρονα επεξεργαζομαι .... Να τα φαω να μην τα φαω να τα φαω να μην τα φαωΤώρα ηρθεν η ώρα να τσακίσω το σπιτικό ρεβανί που ήρθε πεσκέσι...