maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Διαβαζουν αλλα ...17 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι υπόλοιποι τι κάνουν...?
17 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι υπόλοιποι τι κάνουν...?
παντρεμένος.....Δεν υπάρχει γυναίκα με κανονικά νεύρα.
Οχι Βοργια μου ... Κατι αντιστοιχο σε κοκκινο
Δηλαδη μπορει και να εχω αλλα αντε τρεχα βρεστην σε εκατονταδες φωτο
πάει στο διάολο μια φυσιολογική δεν υπάρχει...Δεν υπάρχει γυναίκα με κανονικά νεύρα.
ρε τι νομιζεις ανηκουν ολοι στην δικια σου κατηγοριαπαντρεμένος.....
είσαι παντοφλακιας...?παντρεμένος.....
Μια,δύο μέρες πριν την έλευση...τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα! Μετά,τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα! Μετά 2 μέρες...με βλέπεις χαλιά και δεν ρωτάς τι έχω... Τέως νυμφευμένος.παντρεμένος.....
Πλακιτσα βρε. Το κιτρινακι απλα δεν παει στις μεσογειακες βρε γλυκα. Καλα μην φανταστεις οτι και το my favorite ... Ετυχε
Btw. Αν βρεις καμια ανεβασε. ;)
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου και οι αναγκες τουΓια τους λάθος λόγους.. μάλλον
Τι έχετε κύριε εναντίον της παντόφλας? Οι δικές μου είναι πιερ γκαρδεν...είσαι παντοφλακιας...?
κ. Χατζή,:'( :'( :'( :'(
Πες με σε παρακαλω , γιατι αδυνατω να καταλαβω
κ. Χατζή δεν είμαι παπατζής ΟΥΤΕ ντενεκές ξεγάνωτος. Στο τελευταίο σχόλιο στη φωτογραφία φαίνονται αυτά που έγραψα.
θα το θελατε να ησασταν...ρε τι νομιζεις ανηκουν ολοι στην δικια σου κατηγορια
Μια,δύο μέρες πριν την έλευση...τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα! Μετά,τι έχεις αγάπη μου? Τίποτα! Μετά 2 μέρες...με βλέπεις χαλιά και δεν ρωτάς τι έχω... Τέως νυμφευμένος.
κ. Χατζή,
ειλικρινά δεν ήθελα να σας μιλήσω έτσι αλλά από τον Ιούνιο που κατεβήκατε Καλαμάτα και δεν με δεχθήκατε εγώ προσπάθησα να το ξεπεράσω όμως με έχετε "ταράξει στο ξύλο" παραθέτοντας κατά διαστήματα ειρωνίες σε κακόβουλα σχόλια. Κάπου σήμερα δεν άντεξα. Εδώ έφτασαν να μας "απειλούν" δηλαδή BOEING ότι πρέπει να πάρουμε συγκατάθεση για να σας συναντήσουμε και παρόλο που ανέβασα και screen capture εσείς αντί να τον βάλετε στην θέση του, τον αφήνετε ακόμα να αλωνίζει.
Τους σκοπούς τους ξέρετε ήδη - θα προσπαθήσω να έλθω Αθήνα (το οποίο συνεπάγεται αυξημένο κόστος καθόσον θα απέχω κι από τις δραστηριότητές μου)....
Εάν λοιπόν επιθυμείτε να συζητήσουμε για κάποιες τυπικές λεπτομέρειες (τα περισσότερα είναι ήδη γνωστά τι επιθυμώ ως πελάτης - όχι δημόσια αφορά εσάς κι εμένα) τότε ας το γνωρίζω από τώρα, ειδάλλως αν δεν επιθυμείτε να συναντηθούμε (ο πελάτης βάζει τους όρους - η κοπέλα απαντά με ναι ή όχι) τότε θα αναζητήσω άλλη κοπέλα του γραφείου μήπως επιθυμεί να προσφερθεί. Αν δεν βρω κι εκεί ανταπόκριση θα αναζητήσω ανεξάρτητη που υπάρχουν ένα σωρό εδώ μέσα.
Σκεφθείτε καλά πριν απαντήσετε δεν έχω σκοπό να μπαινοβγαίνω και σήμερα δηλώνω επίσημα ότι θα αποχωρήσω οριστικά από το νήμα σας ασχέτως με την έκβαση της απόφασής σας. Δεν επιθυμώ να γίνεται ντόρος εδώ μέσα διότι το νήμα είναι διαφημιζόμενο (κι εγώ σέβομαι τα χρήματα που δαναπανείτε) κι από την άλλη μεριά έρχεται η Διαχείρηση σε δύσκολη θέση εφαρμόζοντας ποινές.
κ. Χατζή δεν είμαι παπατζής ΟΥΤΕ ντενεκές ξεγάνωτος. Στο τελευταίο σχόλιο στη φωτογραφία φαίνονται αυτά που έγραψα.
Click here και κάθε Σάββατο (ο νοών νοείτω).
Τι έχετε κύριε εναντίον της παντόφλας? Οι δικές μου είναι πιεργκαρδενγαρδεν ...