maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Σεμνά λεβέντες τώρα...εκτός αν έχετε όρεξη για μπινελικια!!! Σας μιλώ εκ πείρας!!!!
Σεμνά λεβέντες τώρα...εκτός αν έχετε όρεξη για μπινελικια!!! Σας μιλώ εκ πείρας!!!!
Γλυκέ μου???? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου???Μα γλυκε μου εγω το διαβασα ... ειπες κατι για αποζημιωση αργοτερα :- :-
:-* :-*Γλυκέ μου???? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου???
αποκλείεται ειμαι πολυ ζωόφιλος ;) αγαπαω ολα τα ζωα ακομη και αυτα που εχουν 2 ποδια καταρχην θα παρω και αλλο να το ζευγαρώσω ολο τρεχει και παραπονιεται γιατι τρωει μονο του :- μονο του πινει το ουισκι του :- μονο του κανει την πουραρα του :- μην μου παθει και κατι ;)Εσενα θα σε παρεξηγησουν που το κλυκλοφορεις απο δω κ απο κει το ζωντανο
ζηλεύεις...?Γλυκέ μου???? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου??? Γλυκέ μου???
[video] [video]https://youtube.com/watch?v=ZSgb8M8r8zs[/video[/video]]
Και εγω κοιμομουνα ... Τα καλυτερα εχασα > >Τι ωραία περάσατε το απομεσημερο...εγώ μελετούσα τη Β`Καμποτζης....
γελα ... η αληθεια είναι όμως μονο μια...
17 μέλη και 32 επισκέπτες
γελα ... η αληθεια είναι όμως μονο μια...
όχι εγώ καλέ κύριε...θα την αφήσεις στα διόδια..μετά ξέρει το δρόμο!!!ζηλεύεις...?
σε εμάς που μελετάμε προσεκτικά δεν χρειάζεται η τύχη!!! Έχω και ένα κολλητό που μου στέλνει τα σίγουρα!!!
21 και 32
Οχι Βοργια μου ... Κατι αντιστοιχο σε κοκκινοΧτες ξεμπλεκοντας το νημα επεσα σε μια φωτογραφια σου, ηλιοθεραπεια καταλαβα, μπαλκονι, εξω ζεστη και ειχες παρκαρει τα ποδια σου στα καγκελα, νυχια βαμμενα κιτρινα.
Βρισκεται καμια αντιστοιχη σε τιποτα κοκκινακι ειτε ροζακι; Θα ταιριαζε πολυ.
17 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.Για τους λάθος λόγους.. μάλλον