Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και με λίγο χιουμορ νομίζω πως λείπει το "already gone"
Και με λίγο χιουμορ νομίζω πως λείπει το "already gone"
Την να την κανεις την αγνοτητα ... Μονο αμαρτωλα απωθημενα δημιουργει..
.. Χα χα χα Ίσως να ‘μαστε αθωότεροι κι από ένα καναρίνι, αγνοί όμως δεν είμαστε!!
εδω εδω εδω .........
... Εδο ιναι τω τωπυκ τυς ωρφογραφηας??
όπως καταλαβαίνεις τυπε,, θα σού πετάξει τα μάτια έξω η Έλενα, κράτα δυνάμεις... Καλημέρα ΚαλημέραΚαλως ηρθες στην παρεα μας Stakaman φιλε μου ... Μην αγχωνεσαι για την αναμονη ... Κερδισμενος θα βγεις ;) ;) ;)
Καλημερα και καλη εβδομαδα :-*
Το feeling του ασματος , ηταν σαν διπλο , μη σε πω τριπλο εσπρεσσο .. Και να θες να μην ξυπνησεις ξυπνας
δεν υπάρχουν κλώνοι δεν υπάρχουν άγγελοι...καλημέρα Έλενα καλή εβδομάδα ;) πολλούς κλώνους οσφραίνομαι
Ετσι ειναι η ζωη Τασο μου..Μαζι με τα <<χλωρα>> υπαρχουν και τα <<ξερα>>..καλημέρα Έλενα καλή εβδομάδα ;) πολλούς κλώνους οσφραίνομαι
Υπαρχουν ...υπαρχουν ..δεν υπάρχουν κλώνοι δεν υπάρχουν άγγελοι...
Οχι βρε ..Μην το τρομαζεις τον ανθρωπο ...όπως καταλαβαίνεις τυπε,, θα σού πετάξει τα μάτια έξω η Έλενα, κράτα δυνάμεις... Καλημέρα Καλημέρα
έχω διαφορετική άποψη...Υπαρχουν ...υπαρχουν ..
Καλημερα
όπως καταλαβαίνεις τυπε,, θα σού πετάξει τα μάτια έξω η Έλενα, κράτα δυνάμεις... Καλημέρα Καλημέρα
πρόκειται για αδυσωπητη ρουφηχτρα η κυρια ελενα τυπε?
Παλιοπαιδο...Καυλωνεις τα αγορια της παρεας πρωινιατικα
Τον εχει αχτι μαλλονΚαλημέρα.Γιατι αυτή η κακια κυρία δαγκώνει το πουλί του κυρίου?
τι μπορει να κανει ο ανθρωπος για μια πιπα :
http://[URL unfurl="true"]www.pmslweb.com/the-blog/wp-content/uploads/2016/10/17-if-the-antelope-survives-I-ll-give-you-a-blowjob-funny-gif.gif[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Να μην ευχηθω καλο χειμωνα ... το βρισκω λιγο μελαγχολικο :-Καλησπερα καυλα.Επιτελους γυρισα απο διακοπες και βλεπω ομορφες βυζαρες γαμω τις κυταριτιδες που μεταφερουν στις παραλιες