Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
το ξέρω και γι αυτό βάζω τα γέλια...
κώλο χατζή δεν βλέπω...
το ξέρω και γι αυτό βάζω τα γέλια...
κώλο χατζή δεν βλέπω...
[move] [/move]
Καλα τωρα ηρεμηστε . Δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος για αντεγκλησεις και τα τοιαυτα ;) ;)αυτό κατάλαβες...?
αν ναι λυπάμαι...
αν δεις το αρχικό μου ποστ μιας που είσαι μορφωμένος/η και θα καταλάβεις....
τσοπα τσοπα[move] [/move]
αυτό κατάλαβες...?
αν ναι λυπάμαι...
αν δεις το αρχικό μου ποστ μιας που είσαι μορφωμένος/η και θα καταλάβεις....
Καλα τωρα ηρεμηστε . Δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος για αντεγκλησεις και τα τοιαυτα ;) ;)
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Engel/smilie_engel_012.gif[/img[/URL]]
[/quote] :-* :-*
η Περσεφόνη πότε θα έρθει...?:-* :-*
Απο Σεπτεμβρη την προγραμματιζωη Περσεφόνη πότε θα έρθει...?
Απο Σεπτεμβρη την προγραμματιζω
Βρε ... Μην μπερδευεις τον κοσμο :-* :-*
..
Αααα! Θα σε αντικαταστήσει τώρα που θα λείπεις και δεν θα κλαιμε σαν τα αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια. Καιρός είναι.......Αν και για μένα είσαι αναντικατάστατη.Απο Σεπτεμβρη την προγραμματιζω
Βρε ... Μην μπερδευεις τον κοσμο :-* :-*
Καλως ηρθες στην παρεα μας Stakaman φιλε μου ... Μην αγχωνεσαι για την αναμονη ... Κερδισμενος θα βγεις ;) ;) ;)Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμήτες.. αλλά κατ' αρχήν (και όχι κατ' αρχάς) καλησπέρα στην αμαζόνα μας την Έλενα...
Αυτό είναι το πρώτο μου post και εύχομαι καλά ποσταρίσματα...
Λοιπόν μετά από αιματηρές οικονομίες στις διακοπές, ώστε να μου μείνει κάτι από το αρχικό μου κομπόδεμα (πενιχρό γαρ), για επερχόμενη συνεστίαση με την Έλενα της καρδιάς μας, έρχομαι και διαπιστώνω ότι η θα απέχει των εργασιών για τον μήνα Σεπτέμβριο...
Πές το και ξενέρωμα αλλά χαλάλι σου η αναμονή Έλενα...
Το feeling του ασματος , ηταν σαν διπλο , μη σε πω τριπλο εσπρεσσο .. Και να θες να μην ξυπνησεις ξυπνας... επίσης ένεκα της περιστάσεως, και επειδή η Έλενά μας αρέσκεται στην ηλεκτρονική μουσική, ένα κομμάτι εξαιρετικά αφιερωμένο (blast from the past)...
Βρε η Περσεφονη ειναι to virtual αριστερο απο το δεξι μου..Αααα! Θα σε αντικαταστήσει τώρα που θα λείπεις και δεν θα κλαιμε σαν τα αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια. Καιρός είναι.......Αν και για μένα είσαι αναντικατάστατη.