Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Με εστειλες τώρα
Με εστειλες τώρα
καλησπερα στην τελευταια εναπομείναντα αναφτρα του μπου!
Μπαμπινιώτη μου!!εναπομείνασα ;)
Μπαμπινιώτη μου!!
Το "άσφαλτος" είναι σωστόΑν διόρθωνα τα μαργαριτάρια ή έστω τα λάθη που διαβάζω εδώ αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες κάθε μέρα, δεν θα έκανα κι άλλη δουλειά. Ακόμα κι από ανθρώπους που τους ξέρω προσωπικά και δεν περιμένω να τα κάνουν. Όχι ότι κι εγώ είμαι άσφαλτος, όπως λέει και η Άντζελα, απλά όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι γκουγκλάρω και διορθώνω τα λάθη μου. Στη προκείμενη περίπτωση όμως το έγραψα πειρακτικά στον παίκτη και μόνο, κι όχι για να του το παίξω έξυπνος.
Το κατάλαβα.Μα και εγώ πειρακτικα το ειπα και όχι ειρωνικά.Λιγο χιούμορ επιτρέπεται.Μην πω επιβάλλεται..Αν διόρθωνα τα μαργαριτάρια ή έστω τα λάθη που διαβάζω εδώ αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες κάθε μέρα, δεν θα έκανα κι άλλη δουλειά. Ακόμα κι από ανθρώπους που τους ξέρω προσωπικά και δεν περιμένω να τα κάνουν. Όχι ότι κι εγώ είμαι άσφαλτος, όπως λέει και η Άντζελα, απλά όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι γκουγκλάρω και διορθώνω τα λάθη μου. Στη προκείμενη περίπτωση όμως το έγραψα πειρακτικά στον παίκτη και μόνο, κι όχι για να του το παίξω έξυπνος.
Το κατάλαβα.Μα και εγώ πειρακτικα το ειπα και όχι ειρωνικά.Λιγο χιούμορ επιτρέπεται.Μην πω επιβάλλεται..
σωστά όπως...Το "άσφαλτος" είναι σωστό
άσχετοι είναι όσοι κράζουν την Άντζελα
σωστά όπως...
χωματόδρομος...
παρεμπιπτόντως, για αυτό ονόμασαν τον στρωμένο με πίσσα δρόμο "άσφαλτο". Επειδή δεν έχει τα λάθη του χωμάτινου (πέτρες, λακούβες κοκ)
αντιλαβού;
σε μπουρδελοφόρουμ είμαστε μην ψάχνεις για ορθογραφία και ορισμό...
βρε κάλως την...Nα προσθεσω οχι οποιο ναναι.... ;) ;)
Εδω μεσα εχουν γραφτει σελιδες επι σελιδων απο οτι μπορεις να φανταστεις
Καλησπερα σε ολους :-* :-*
σε μπουρδελοφόρουμ είμαστε μην ψάχνεις για ορθογραφία και ορισμό...
Δεν θα ναι ακριβως διακοπες , ομως ουτως η αλλως σε ευχαριστω :-*Καλες διακοπες Ελενα
Δεν υπονοει κατι τετοιο ο ποιητης ... Απαλα ειναι χωρατατζηςΤύπε, λες ότι είμαστε αγράμματοι και αμόρφωτοι; > :S
Οχι εχει δικιο ο προλαλλησαςσωστά όπως...
χωματόδρομος...
αυτό κατάλαβες...?Τύπε, λες ότι είμαστε αγράμματοι και αμόρφωτοι; > :S
το ξέρω και γι αυτό βάζω τα γέλια...Οχι εχει δικιο ο προλαλλησας