athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.799
- Πόντοι
- 12.756
Να μην ευχηθω καλο χειμωνα ... το βρισκω λιγο μελαγχολικο :-
Καλησπερα ομως να ευχηθω :-* :-*
[/quote :-*
Να μην ευχηθω καλο χειμωνα ... το βρισκω λιγο μελαγχολικο :-
Καλησπερα ομως να ευχηθω :-* :-*
[/quote :-*
Α ρε βυζαρες μου εφτιαξες την μεραΚαλησπερα σε ολους :-* :-*
ΕπισηςκαΒλησπέρα και καλή βραδιά!
Καλησπερα σε ολους :-* :-*
γαμω την τυχη μου γαμω!!!δεν θα προλαβω να τις ρουφηξω πριν το restoration!!kατα τα αλλα ...ποσο σεξυ μουναρος εισαι!!!Καλησπερα σε ολους :-* :-*
Ενα μικρο τοσο δα restoration στα βυζγια βρε ... Μην ανησυχεις ;)γαμω την τυχη μου γαμω!!! δεν θα προλαβω να τις ρουφηξω πριν το restoration!!kατα τα αλλα ...ποσο σεξυ μουναρος εισαι!!!
τελοσ Σεπτεμβρη εεπιστρεφεις?Ενα μικρο τοσο δα restoration στα βυζγια βρε ... Μην ανησυχεις ;)
Καλησπερα :-* :-*
Ισως λιγο και ποιο πριν . Θα τα λεμε εδωτελοσ Σεπτεμβρη εεπιστρεφεις?
το να τα λεμε ειναι το ζητουμενο???χαχαχαχααΙσως λιγο και ποιο πριν . Θα τα λεμε εδω
θα τα βρουμε και τα υπολοιπα ...το να τα λεμε ειναι το ζητουμενο???χαχαχαχαα
τυπε, εχω την εντυπωση αν τρεξεις μεχρι τα διοδια στα Φιλιατρα ισως προλαβεις να ριξεις εναν πριν φυγει πιο μακρια ;)το να τα λεμε ειναι το ζητουμενο???χαχαχαχαα
για τη Χατζη μιλαμε, τυπε! Τρεχα εσυ και τα υπολοιπα αστα κατω της.τυπε αν τρεξω μεχρι τα φιλιατρα με τι κουραγιο μετα θα μαμησω?
Να τα λεμε κι αυτατυπε αν τρεξω μεχρι τα φιλιατρα με τι κουραγιο μετα θα μαμησω?
τυπε αν τρεξω μεχρι τα φιλιατρα με τι κουραγιο μετα θα μαμησω?τυπε, εχω την εντυπωση αν τρεξεις μεχρι τα διοδια στα Φιλιατρα ισως προλαβεις να ριξεις εναν πριν φυγει πιο μακρια ;)
θα του δωσω φιλι της ζωης ?.... και θα τον συνεφερωγια τη Χατζη μιλαμε, τυπε! Τρεχα εσυ και τα υπολοιπα αστα κατω της.
θα τον χαζομουνιάσεις...ξερεις εσυ! ;)θα του δωσω φιλι της ζωης ?.... και θα τον συνεφερω
και μαλαξεις???θα του δωσω φιλι της ζωης ?.... και θα τον συνεφερω
θα τον χαζομουνιάσεις...ξερεις εσυ! ;)