Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
το μαστιγιο ποιος θα το κραταει???χαχαχαχαα
KAI META
Αμα δεν συνελθεις εγω ..Αμα συνελθεις εσυ !!το μαστιγιο ποιος θα το κραταει???χαχαχαχαα
συνηλθα ηδη!!!!...και οχι μονο!χαχαααΑμα δεν συνελθεις εγω ..Αμα συνελθεις εσυ !!
χαχαΚαλησπερα καυλα.Επιτελους γυρισα απο διακοπες και βλεπω ομορφες βυζαρες γαμω τις κυταριτιδες που μεταφερουν στις παραλιες
Καλως ηρθες γιαβρι μου στην παρεα μας :-* :-* Μια παρεα ακρως ετεροκλητη , αλλα και ενδιαφερουσα.. ;)Μετά απο πολύ ανάγνωση στο forum, είπα και εγώ να γίνω μέλος (μην πηγαίνουν χαμένες και οι εμπειρίες). Πρώτο μήνυμα λοιπόν στο νήμα της Ελενίτσας που είχαμε την τιμή να τα πούμε από κοντά ήδη δυο φορές μέχρι τώρα. Καλά να περνάς κορίτσαρε και θα τα ξαναπούμε μετά το service
Οι περισσοτεροι δεν μου τον ακουμπανε ..
Τον βαζουν μεσα, μεχρι οσο παει
Οι περισσοτεροι δεν μου τον ακουμπανε ..Τυχερός ο τύπος που θα έρθει μα στον ακουμπήσει από πίσω...
Οι περισσοτεροι δεν μου τον ακουμπανε ..
Τον βαζουν μεσα, μεχρι οσο παει
Εξαιρετικη !!!Και πρέπει να είναι ωραία η αίσθηση!!!
ερωτευομαι ...Εξαιρετικη !!!
Νομιζουν καποιοι οτι παιζω θεατρο οταν τελειωνω απο κει...
Αλλα σφαλουν ... Ειναι ποιο εντονο ετσι ..Μικροτερο σε διαρκεια αλλα εντονο !!!
Σε καλο δρομο εισαι... ;)ερωτευομαι ...
Καλως ηρθες γιαβρι μου στην παρεα μας :-* :-* Μια παρεα ακρως ετεροκλητη , αλλα και ενδιαφερουσα.. ;)
Και εσυ να εχεις καλο υπολοιπο καλακαιριου :-* :-*
Σε καλο δρομο εισαι... ;)
Καλησπερουδια :-* :-*
<<Ζωγραφιζεις>> απο κει ;)
χαχα...βρωμαει σκατιλα απο κει.φιλε διμιτσι θυμασαι που παλια γράφαμε συνεχεια στο μελι, και μετα ηρθε ο δοπας και το γεμισε ηπατιτιδα και διαρροια και αναγκαστηκαμε να φυγουμε…. :S :'(