Επισκέπτης
Βλέπω ότι έχεις όρεξη για παρλάρισμα κι ως κυκλοθυμικός επέστρεψα, άρα δεν επαληθεύεται ότι είμαι εντός ενός εσώρουχου?
Mπήκα όμως στον κόπο να σχολιάσω γιατί είδα μια φωτογραφία με μακρυά μαλλιά. Επαναλαμβάνω ερώτημα:
Δεν βάζεις (στείλε μήνυμα στους καπεταναίους) ψηφοφορία για τα μαλλιά σου (μακρυά - κοντά - έως τους ώμους)....
Επειδή παίζει να μη θυμάσαι εγώ θα σε προτιμούσα (όπως κι όλες τις γυναίκες) με μακρύ μαλλί.
56Ε χασούρα σε 4 ώρες. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, καινούργια μέρα, πάμε Αργεντινή & Μεξικό later....
Mπήκα όμως στον κόπο να σχολιάσω γιατί είδα μια φωτογραφία με μακρυά μαλλιά. Επαναλαμβάνω ερώτημα:
Δεν βάζεις (στείλε μήνυμα στους καπεταναίους) ψηφοφορία για τα μαλλιά σου (μακρυά - κοντά - έως τους ώμους)....
Επειδή παίζει να μη θυμάσαι εγώ θα σε προτιμούσα (όπως κι όλες τις γυναίκες) με μακρύ μαλλί.
Άρπαξα Βλενόρροια, γαμιέται η Σαμπντόρια μαζί με τη Ρώμη και τη Ρόμα, γαμιέται και η Μπίντελφεντ 8 κόρνερ, 1 δοκάρι, καβαλήθηκε κι η Μπούργκα Φάσο, η πουτάνα η Άντερλεχτ πήγε να το κάνει ανατροπή 2 φορές, αλλά δεν.....Καλη επιτυχια με τα αποψινα αποτελεσματα ;) ;)
56Ε χασούρα σε 4 ώρες. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, καινούργια μέρα, πάμε Αργεντινή & Μεξικό later....