Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλησπερα :-*Καλημέρα κούκλα.........
Kαλησπερα :-*Καλημέρα κούκλα.........
Kαλημερα γιαβρι μου ... :-* :-*
Ξερω ντεκαβλε το γιαβρι μου και ενοχλητικο... Αλλα τι να κανουμε ετσι ειμαι εγω...
ΥΓ: Δεν στεναχωριεμαι με κανει κακο στο δερμα
Εγω γουστάρω και το γιαβρι μου και εσενα όπως εισαι ...
Εγω ο ασχετος , και προμοτορας και νταβατζης και τσαμπατζης και όλα τα κακα και ασχημα σε εχω καταταξει στην κορυφη σαν ανθρωπο ( πανω απ όλα ) και σαν γυναικα
τι λενε οι αλλοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο
.............Εγω γουστάρω και το γιαβρι μου και εσενα όπως εισαι ...
Εγω ο ασχετος , και προμοτορας και νταβατζης και τσαμπατζης και όλα τα κακα και ασχημα σε εχω καταταξει στην κορυφη σαν ανθρωπο ( πανω απ όλα ) και σαν γυναικα
τι λενε οι αλλοι με αφηνουν παγερα αδιαφορο
No hay problema guapita...gracias por la cancion y la foto tambien es muy chevere...me gustaria encontrarte algun dia..saludos..Ουτε καν !!!
Καμμια φορα μου ξεφευγει καποιο ποστ γιαβρι μου ... Μια στο δρομο μια στο Pc ...συμβαινουν αυτα :-* :-* :-*
Μην εισαι σιγουρος , για το επιπλαστης.............
..............
Μαζί μου ή κυρία έβγαζε κραυγούλες έπίπλαστης ήδονής & έπιθυμίας..........
Το κορυφαίο όραμα έρωτισμού & ήδονής, δι εμέ τουλάχιστον. :-* :-*
No hay problema guapita...gracias por la cancion y la foto tambien es muy chevere...me gustaria encontrarte algun dia..saludos..
.......Μην εισαι σιγουρος , για το επιπλαστης
Καλησπερα καραβοκυρη ολων των <<ορμων>> . Θαλασσιων και σωματικων
KOΓΙΟΤ ΗΕRE
Φοβαμαι οτι αυτος ο <<καποιος>> δεν καταλαβαινει καν την σημασια της λεξης.........
....... Τό έπίπλαστο γράφτηκε γιά νά τσιμπήση κάποιος.... άλοίμονο όχι διά έσας.....
Kαλό μεσημέρι Ελένη, άσε τις κλάψες και τους κουβάδες και KOΨΕ ΤΗ ΛΕΞΗ γιαβρί σε εμένα, σου είχα πει ότι ως τζογαδόρος μου ακούγεται άσχημη (κουτούκι του Γιαβρή). Οχι δεν την κοβω... Τα εχουμε πει αυτα !!
Βόηθησε λίγο το Μεξικό τα ξημερώματα, σε αφήνω μπήκα βιαστικά και ξαναφεύγω.
Τουλάχιστον προσπάθησε να την περιορίσεις απευθυνόμενη σε εμένα. Kαλα γιαβρι μου Θα λάβεις κι άλλο pm later, έχει άθληση και σάουνα
O Aλλάχ ξαναβοήθησε. ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!
Καλησπερα jimy :-* :-* .. Ολα καλα ??Την καλησπερα μου στην ωραια κυρια του νηματος
Καλησπερα jimy :-* :-* .. Ολα καλα ??
Δεν θα κρυψω οτι και με εμενα το ιδιο συνεβη ... Κατι σαν κριτικη σε σενα , χαχαμετα την γνωριμια μας υπεροχα
ΚακεΤι απεγινες ρε?
Νομιζα σε ξεκανε η λεγαμενη..
Και συ για το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ?
Τι απεγινες ρε?μετα την γνωριμια μας υπεροχα