Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
καλημέρα ελενα μου
Καλημερα Στεφανε :-*καλημέρα ελενα μου
ΚαλησπεραΣεξοκουκουβάγια, καλό απόγευμα βασικά έχω πολύ όρεξη σήμερα και θα ήθελα να σε πειράξω, αλλά δεν θα το κάνω
Μια ερώτηση: μήπως σε ενοχλεί που άλλαξα ρεπερτόριο ποστάροντας ισλαμικά τραγούδια?
Βέβαια, θα ρίχνουμε και από τα δικά μας είτε της Δύσης, αλλά την αιτία φυσικά την ξέρεις.
ΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
Επέκταση παροχής υπηρεσιών αλλιώς θα πάω σε όλες τις γριές
<< Επέκταση παροχής υπηρεσιών αλλιώς θα πάω σε όλες τις γριές >>Πολύ θα ήθελα να τίναζα όλη τη Γαλλία σήμερα
άσε που έρχεται και με τον πελαργό νέα ανιψούλα, να δούμε πώς θα τις προικήσει ο θείoς.....
Τώρα που μπήκες να μιλήσεις, δεν έχω καθόλου όρεξη, έπρεπε να ποντάριζα μόνο Ισλάμ και να πάνε να γ******νε όλες οι γαλλίδες με τα αρώματά τους οι βρωμιάρες....
Σέκοντ κογιότ:
Άστα κογιότ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, ξέρεις πολλές με επίπεδο σαν κι εσένα??? Ξερω μια αλλα δεν σε λεω γιατι θα πας να την βρεις και θα με απατησεις
Αν ναι πες της να κατέβει Καλαμάτα........ Δεν τις λεω , να σκασεις
Βέβαια σήμερα πετύχα μια καλή και με ξεGOALιασε (θα ανέβει η 43η κριτική είναι στο δρόμο) όπως η Γαλλία, αλλά μία είναι η Σεξοκουκουβάγια.
Λοιπόν λακάω, να δω αν ρίξω τίποτε μεταμεσονύκτιο, έχω πάλι ξύπνημα, επί μια εβδομάδα άντε 3-4 ώρες κοιμάμαι..... Οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος δεν κανει να κοιμαται πολυ
Άστα κογιότ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, ξέρεις πολλές με επίπεδο σαν κι εσένα???
Αν ναι πες της να κατέβει Καλαμάτα........
Βέβαια σήμερα πετύχα μια καλή και με ξεGOALιασε (θα ανέβει η 43η κριτική είναι στο δρόμο) όπως η Γαλλία, αλλά μία είναι η Σεξοκουκουβάγια. Είπαμε είσαι εκτός συναγωνισμού με τις συναδέλφους του τοπικού συνεργείου κι ακόμη 200 να τους σκάσω, δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες σου, ε καλύτερα να βρω καμμιά γριά να μου έρχεται φθηνότερα.
Λοιπόν λακάω, να δω αν ρίξω τίποτε μεταμεσονύκτιο, έχω πάλι ξύπνημα, επί μια εβδομάδα άντε 3-4 ώρες κοιμάμαι.....
Kαλως τον τον αυπνοΚαλησπέρα σε ολους
Και εσυ ρε μαγκα δεν κοιμασε πολύ; και εγω το ιδιο, 4 ωρες/ημερα max εχω λιωσει (στη δουλεια, αμ τι νομισατε - που τετοια τυχη). κοιμάμαι στα μετρο και στα ταξι. θα δουλευω ολο το βραδυ, οποτε δεν λακαω. Παλιοζωη τελικα αλλα ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ!!!!!
Kαλως τον τον αυπνο
Τωρα την ανοιξη θα πολλαπλασιαστω δια συνουσιας , ΜΕΤΑ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΟΥ , (ΑΚΑΠ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), για να συνεχιστει το ειδος
Καλη επιτυχια στη συνουσια και στον πολλαπλασιασμο και καλη επιτυχια και του σεξοκουκουβαγιου. αλλα δεν ξαναχρησιμοποιω τη λεξη, τα δικαιώματα τα εχει ο Ντουνταρας
Ε δεν βρηκα αλλο <<μπαρμπαδελι>> , που να ταιριαζει με την αυπνιακαι δεν είμαι ζομπι, εχω πληρη πνευματικη διαυγεια. χωρις παρεξηγηση, με την καλη εννοια
Επιστροφή ως δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος, έχω ένα 2ωρο ακόμη......
Καταρχάς πάμε στην κ. Χατζή.......
Αφού σκοπεύεις να μείνεις έγκυος, τότε γιατί δεν μου κάνεις πάσα τη φίλη σου???
Αν δεν θες να την πάρω τότε έχω τις εξής επιλογές:
1) Να μινάρω συνεχώς
2) Να γίνω αδελφούλα
3) Να παίρνω φάρμακα καταστολής
ή να βρω καμμιά πιπόγρια..........
Kουρτινα 2Και να μινάρω μέχρι να επανέλθεις?
Ή να μέχρι να πάω στον αγύριστο?
Ε δεν βρηκα αλλο <<μπαρμπαδελι>> , που να ταιριαζει με την αυπνια
Χαριτολογωντας το εβαλα
ωραια λεξη το μπαρμπαδελι κανει ριμα με το τσιγκελι και με το πουσταρδελι και με τον Γαρδελη
δεν παρεξηγούμε, κουβεντα να γινεται. Εδώ ο Ντουνταρας εχει και επιλογες στα πλανα του