Επισκέπτης
Τι σμάηλς με καφέδες είναι αυτά μωρ κορίτσ??
Θυμάσαι πώς σε αποκάλεσα στο απειλητικό pm για μετά από 35 χρόνια?
Να μην πινω καφε δηλαδη ?Τι σμάηλς με καφέδες είναι αυτά μωρ κορίτσ??
Όαση της Aιγυπτιακής Σαχάρας,
Σμούχα της Αλεξάνδρειας,
Σας προσκυνώ και πάλι.
Τώρα πάνω-κάτω εικασίες μπορώ να κάνω για τα παιχνίδια που παίζονται εναντίον σου και στην τελική άλλο παιχνιδι με ενδιαφέρει (όπως κι εσένα κατ' επέκταση).
Όσο για σένα φρόντισε η ζωή να σε κάνει να έχεις γερό στομάχι.
Στην προηγούμενη σελίδα πόσταρες κάποιες φωτογραφίες.....
Μια κι έθεσες ερώτημα προς το Μυρτίλο για φρούτα, εγώ ως λιγούρης σε βλέπω σαν λαχταριστό ζουμερό χουρμά έναν δυναμοτικότατο ανανά που να τρως και να μην χορταίνεις.....
Επηρεασμένος από τον ισλαμικόν τζόγον ανέφερα φρούτα της Μέσης Ανατολής
Όλες οι θρησκείες έχουν κατά κάποιον τρόπο μια κοινή λέξη: το πνεύμα του κακού....
Θα φροντίσει λοιπόν η Ανωτέρα Δύναμις να τιμωρήσει το κάθε κακόβουλο άτομο. Είτε Θεός είτε Αλλάχ...... Παντα το καλο θριαμβευει
Μην στεναχωριέσαι λοιπόν και σε αφήνω (δες το email - do not reply)..... Δεν στεναχωριεμαι ...Δεν εχω χρονο
Όχι τέτοια ώρα καφέδες γιατί καλό είναι να ξεκουράζεσαι. Ο ελληνικός καφές το πρωί (ελπίζω όχι νηστική) κάνει καλό και στην καρδιά από μελέτες.....
Ε τι να κάνουμε κυρά μου
ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΣΑ..........
Μπορούμε να μη σε προσέχουμε??
Θες να με ρωτήσεις τίποτε άλλο???
Αλλιώς να σε καληνυχτίσω, έχει πολλά ματς τώρα, πρεμιέρα Αργεντινής στις 2:00 μεταμεσονύκτια....
[/quoteYπερβολες ... που σας εχω στο βρακι μου ... Απο που προκυπτει αυτο ?Όχι τέτοια ώρα καφέδες γιατί καλό είναι να ξεκουράζεσαι. Ο ελληνικός καφές το πρωί (ελπίζω όχι νηστική) κάνει καλό και στην καρδιά από μελέτες.....
Ε τι να κάνουμε κυρά μου
ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΣΑ..........
Μπορούμε να μη σε προσέχουμε??
Θες να με ρωτήσεις τίποτε άλλο???
Αλλιώς να σε καληνυχτίσω, έχει πολλά ματς τώρα, πρεμιέρα Αργεντινής στις 2:00 μεταμεσονύκτια....
Τα λεμε εδω 8 μηνες με καθε τροπο .. Καποιοι φιλοι προτιμουν να τα πουμε απο κοντα , αλλοι απο εδω ..Οτι μπορει ο καθενας . Και απο την μερια μου δε , προσπαθω να ανταποκριθω και στις δυο περιπτωσεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο
Ειδικα στην δευτερη ειναι πιο δυσκολο , αφου εχω να κανω με τοσες πολλες και διαφορετικες προσωπικοτητες
Αντε καλα , δεν σε χαλαω το χατηρι ...Καλά τα έκανες θάλασσα και με εξαναγκάζεις να σπαταλώ πολύτιμο χρόνο, έχεις ΦΑΓΩΘΕΙ με τα κογιότ και δεν βγαίνει άκρη τι έγραψα (το έκανα και edit)......
Θα σου υπενθυμίσω ότι δεν με ενδιαφέρει τι γνώμη έχεις για τον εαυτό σου, να το συνεχίσω Ντίβα μου?
Επομένως, έχω αποδεχθεί ότι με κουμαντάρεις όπως θέλεις, σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον.
Έχεις άλλες απορίες Ψιλομύτα μου?
Θεά Αφροδίτη, ηρέμησες?
Ας δώσω και στο δικό σου ένα προγνωστικό => Βλενόρροια - Ρόμα => 16/19 δίπλες, τι στο διάολο δεν θα κάτσει???
Ουτε καν !!!Εμενα στο κλασιμο...δεν μ'απανταει...κοπηκαν τα φτερα μου...ματωσε η καρδια μου...
ους ο θεος συνεζευξεν,ανθρωπος μη χωριζετωΚαλημερα στην παρεα σου κα Χατζη και καλημερα και σε σένα την νημοθετρια. Οσα ειπες παραπανω περι παιχνιδιων και αλλων θελει πολυ αναλυση και πολύ κουβέντα και οχι φυσικα σε ενα νημα. Οσο αφορα την παρουσία σου ενα θα πω, το να απέχει κανείς από την αμαρτία όταν πια δεν μπορεί να αμαρτήσει, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την αμαρτία, αλλά ότι η αμαρτία εγκατέλειψε αυτόν.
για δοκιμασε ρεψιμοΕμενα στο κλασιμο...δεν μ'απανταει...κοπηκαν τα φτερα μου...ματωσε η καρδια μου...
Kαλησπεραγια δοκιμασε ρεψιμο
Ειναι λιγο δυσκολος συνδιασμος στο χωρο αυτο , και οταν υπαρξει , στεναχωρει πολλουςΕγω την γουσταρω αρκετα,συνδυαζει καυλα και σεξουαλικοτητα με πνευματικη διαυγεια και ευψραδεια λογου.Αυτο ειναι κατι που δεν πετυχαινουμε συχνα και προσωπικα με εξιταρει πολυ. Ελεναρα να ευχηθω τα καλυτερα σε ο,τι κανεις και μακαρι να κατσει να συνευρεθουμε καποια στιγμη να εκφρασω δια ζωσης την εκτιμηση μου.
καλησπέρα ωραια η φωτογραφια με το μαυρο δαντελωτο και πισω φαινεται η φυσηKαλησπερα
Last year ;)καλησπέρα ωραια η φωτογραφια με το μαυρο δαντελωτο και πισω φαινεται η φυση
να δουμε this year τι φωτογραφια με φοντο τη φυση θα βαλεις....Last year ;)
Ειναι λιγο δυσκολος συνδιασμος στο χωρο αυτο , και οταν υπαρξει , στεναχωρει πολλους
Eυτυχως που ειναι ετσι οι αναλογιες ;)...κι ευχαριστεί πολύ περισσότερους
Θα ειναι κατι παραπανω απο φωτο απλες ;) ;)να δουμε this year τι φωτογραφια με φοντο τη φυση θα βαλεις....
Eυτυχως που ειναι ετσι οι αναλογιες ;)
Καλησπερα :-*