Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλο ξημερωμα
:-* :-*Αυτός ο συνδυασμός, γυαλί "μυωπίας" με μαύρο κομπινεζόν κλπ δαντελωτά εσώρουχα με ξεσηκώνει.
Ελένη, βλέπω ότι μπαινοβγαίνεις, άρχισε να αντιδράς θετικά σε 14 λεπτά ακριβώς, μπήκε η μικρή Ζήνα πριν 2 ώρες και λέω άντε να ρίξουμε μερικά σκορ αλλιώς θα είχα πέσει για ύπνο ήδη........
Eπένεβη κι ο Δέσποτας τράβα στης μικρής να τα διαβάσεις, εγώ παρακάλεσα τον Αλλάχ, εσύ κάνε ότι νομίζεις και θα με δείτε Φάντη μπαστούνι, πλέον ποντάρω τακτικά τέτοια δελτία.......
Μην κοιτάς το ποσό, άλλοτε ρίχνω για περισσότερα, το πρόβλημα είναι ότι έχουν αρκετό πονοκέφαλο για να τα σχεδιάσω, δεν αναλύω περαιτέρω.....
Έμπλεξες άσχημα εδώ μέσα, άλλος σε προσβάλει, άλλος σε βρίζει κι άλλος ζητάει ρουσφέτια από τον Ουράνιο Θεό (όποιος κι αν είναι).... [size=10pt][size=10pt]Νομιζεις οτι αυτα που γραφεις πιο πανω με αγγιζουν?? Εμαθα πια το κολπακι πως παιζεται εδω μεσα..
Ενα κολπακι που ειμαι σιγουρη οτι το ξερεις και εσυ καλα !!
Καλημερα γιαβρι μου
Εχω καλεσει πολλους τον τελευταιο καιρο να ερθουν να με τα πουν απο κοντα , η εδω στο νημα ...Αλλα[/size][/size]
Καλημερα καυλιαρη :-* :-*Καλημέρα κάβλα!
Καλημερα στην παρεα σου κα Χατζη και καλημερα και σε σένα την νημοθετρια. Οσα ειπες παραπανω περι παιχνιδιων και αλλων θελει πολυ αναλυση και πολύ κουβέντα και οχι φυσικα σε ενα νημα. Οσο αφορα την παρουσία σου ενα θα πω, το να απέχει κανείς από την αμαρτία όταν πια δεν μπορεί να αμαρτήσει, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την αμαρτία, αλλά ότι η αμαρτία εγκατέλειψε αυτόν.Καλημερα σε ολους
Καλημέρα στην καυλοσεξουλιάρα νηματοθέτρια!!!!!!!!!!!!!Λειπω πολυ τις τελευταιες μερες απο το νημα λογω δουλειας γιαβρι μου ...Ειναι ενας λογος αυτος ;) ;)
Και τωρα παλι φευγω
Αλλα σας αφηνω με δυο <<μετριες>> <<ελαφρως ενθουσιαστικες>> εικονες μου ...
Φιλακια :-* :-*
Καλησπερα γιαβρι μου . Σε ευχαριστω πολυ :-* :-*καλημερα Ελεναρα μου εισαι γυναικαρα
Καλησπερα ΜυρτιλεΚαλημερα στην παρεα σου κα Χατζη και καλημερα και σε σένα την νημοθετρια. Οσα ειπες παραπανω περι παιχνιδιων και αλλων θελει πολυ αναλυση και πολύ κουβέντα και οχι φυσικα σε ενα νημα. Οσο αφορα την παρουσία σου ενα θα πω, το να απέχει κανείς από την αμαρτία όταν πια δεν μπορεί να αμαρτήσει, δεν σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την αμαρτία, αλλά ότι η αμαρτία εγκατέλειψε αυτόν.
Φιλακια :-* και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια γιαβρι μου :-* :-* :-*Γεια σου Έλενα!!
Να τονίσω εδώ πως η Έλενα απέχει πολύ απ τις φωτο κι απ τα video που έχουμε δει.
Δεν της πάει καθόλου ο φακός (της το χω πει κι από κοντά)
Στη πραγματικότητα (με ρούχα ή χωρίς) είναι πολύ καλύτερη.
Φιλάκια Λενιώ!!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΟΓΙΟΤ
Καλησπερα γιαβρι μου :-*Καλημέρα στην καυλοσεξουλιάρα νηματοθέτρια!!!!!!!!!!!!!