askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδια δεν μας σκεφτεστε? Τι video είναι αυτό? Με αυτά που δειχνει μας επεσε για τα επομενα 3 χρονια (για να μη λετε ότι είναι εκτος θεματος (παλι))
Δεν εχεις αναγκη εσυ ...ΑΝΤΕΧΕΙΣΡε παιδια δεν μας σκεφτεστε? Τι video είναι αυτό? Με αυτά που δειχνει μας επεσε για τα επομενα 3 χρονια (για να μη λετε ότι είναι εκτος θεματος (παλι))
Δεν εχεις αναγκη εσυ ...ΑΝΤΕΧΕΙΣ
Ναι? και που το ξερεις? Εχεις χαρισμα?
Kατσε να το παρω αλλοιωςΘα χασω και αυτό το λιγο φως που εχω!!!!!!!!! Ελεος!!!!!!!!
Συλλεγω πληροφοριες απο το συλλογικο υποσυνειδητοΝαι? και που το ξερεις? Εχεις χαρισμα?
Συλλεγω πληροφοριες απο το συλλογικο υποσυνειδητο
Ασχολουνται εκει με αυτο ?Αυτά είναι κολπα που κανουν στην KGB?
Ασχολουνται εκει με αυτο ?
Το συλλογικο υποσυνειδητο? Βεβαίως, εάν δεν το κανουν αυτοι ποιος? Δεν τα ξερεις αυτά ή μας ριχνεις μελανι?
Καταλαβα γιαβρι μου μην αγχωνεσαι.. ;) ;)Με την καλη εννοια το ειπα (τη δια(σ)τροφικη)
Καταλαβα γιαβρι μου μην αγχωνεσαι.. ;) ;)
Τροπος του λεγειν , το αγχωνεσαι ... Αυτο ελειπε να αγχωνομαστε γι αυταΔεν αγχωνομαι ποτε για αυτά. εχω το κεφαλι ψυχρο
Τροπος του λεγειν , το αγχωνεσαι ... Αυτο ελειπε να αγχωνομαστε γι αυτα
τα προικιά, ποντάρω και στην Αραπιά :-
Ο Αλλάχ, εισάκουσε και πάλι τις προσωπικές μου επιλογές
Με το ζόρι Ελενίτσα, η πρώην Καντάφι χώρα έκανε το θαύμα στις καθυστερήσεις. Αλλά σταματώ εδώ με την εικόνα του γκολ, ο askeris επειδή με έψαχνε μπορεί να πάει στο κατεξοχήν νήμα.
Καληνύχτες & στους 2 σας.
Λειπω πολυ τις τελευταιες μερες απο το νημα λογω δουλειας γιαβρι μου ...Ειναι ενας λογος αυτος ;) ;)
Και τωρα παλι φευγω
Αλλα σας αφηνω με δυο <<μετριες>> <<ελαφρως ενθουσιαστικες>> εικονες μου ...
Φιλακια :-* :-*