Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Και μετα ..Για πουτσοσκάμπιλα είναι αυτο το κωλαράκι...
Καλησπερα
Και μετα ..Για πουτσοσκάμπιλα είναι αυτο το κωλαράκι...
Θα κανω αλλο ενα ...Αλλου ;) ;)ειδικα στο σημειο που το εχεις κανει lady είναι ακομα πιο ομορφο.
θα μας αποκαλύψεις το σημειο η θα ναι εκπληξη?Θα κανω αλλο ενα ...Αλλου ;) ;)
ΣΟΥΠΡΙΣΕθα μας αποκαλύψεις το σημειο η θα ναι εκπληξη?
ολοι οι ελεύθεροι τρέχτε εμεις οι παντρεμένοι σπίτι χαχα
Οσοι φιλοι θελουν να συμμετασχουν στον διαγωνισμο , δεν εχουν παρα να με στελνουν μηνυμα στο φβ !! ( Κοιταω και τα αιτηματα μηνυματων ) ;)
Εδω στο bou δεν μπορω ακομα να κανω διαγωνισμο , καθ οτιν ειναι εν ενεργεία αλλος , που διοργανωνεται απο το athensdiva , και που συμμετεχω και εγω !
δε σου λεω βρεΣτην ουρά λεει να προκαλεί να το σοβαντισεις η στο μπικίνι . Λιγο μεσα λιγο έξω να σε προκαλεί να το δεις ολόκληρο
και το νουμερο αυτου ; Πλάτη κουπΚαι μια σεμνη φωτο
Μπα μην το λες ...Υπαρχουν και τετοιοι ...ΑΛΛΑ θα τηρηθει ανωνυμια !!!ολοι οι ελεύθεροι τρέχτε εμεις οι παντρεμένοι σπίτι χαχα
3 1/2και το νουμερο αυτου ; Πλάτη κουπ
Για 85c το κόβω απλα δεν ειμςι σίγουρος για το 85και το νουμερο αυτου ; Πλάτη κουπ
[/quote από εμπειρία κ μόνο έπρεπε να το βρεις μόνος σου paulos paulos
Περιπου ... Εγω μετραω με τον τροπο που σου εγραψα... και thats allΑλλιώς θελω να το πεις να ξερω αναλοηγιες με πλάτη . Τη εισαι δηλαδη 85d αλλα άνετο ;
ΚαλησπεραΑπό εμπειρία κ μάτι έπρεπε να το έχεις ήδη βρει μόνος σου paulos paulos
Ξερεις οτι εγω πιστευω οτι μου λενε οι γυναικες γιαυτο ρωτάω . Αλλο τι εμπειρία εχωΚαλησπέρα Ελενα.Η εμπειρία του paulos paulos,γενικά, στο συγκεκριμένο ανατομικό σημείο έπρεπε να μιλήσει.
Και μια σεμνη φωτο