maba
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
Καλημερα!!!Καλημερα
Καλημερα!!!Καλημερα
Καλημέρα ομορφια μου!! Χρόνια πολλά!!!Καλημερα
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙΕίδα σήμερα ενα ωραίο πρωτοσέλιδο εφημερίδας κ μου άρεσε εγω προσφέρομαι δωρεάν πάντως καλημέρα
Καλημεραααααα γιαβρι μου :-*Καλημεεεεεερα!
:-*Καλημερα!!!
να είσαι καλά κ εγω σ εύχομαι υγεία κ επιτυχίες σε αυτο που κανείς υγ πιστεύω οτι η κουβέντες που αλλάξαμε ήταν απο ράδιο αρβύλα κ παραπληροφόρηση σίγουρα..ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ
Χρονια πολλα σοχο , με υγεια και τυχη σε οτι κανεις
Αυτα ας τα αφησουμε πισω στο 17... ;) ;) ;)να είσαι καλά κ εγω σ εύχομαι υγεία κ επιτυχίες σε αυτο που κανείς υγ πιστεύω οτι η κουβέντες που αλλάξαμε ήταν απο ράδιο αρβύλα κ παραπληροφόρηση σίγουρα..
Ζουμε σε περιεργες εποχες Μυρτιλε .. Πρεπει να μαθουμε καλυτερα ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ <<ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΙ>> ;) ;)καλημερα στην κα ΧΑΤΖΗ στην παρεα της για την ημερα θα πω μονο αυτο Είναι δύσκολο για μένα να συνηθίσω αυτήν την εποχή. Θυμάμαι τότε που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρόμικο.Καλή συνεχεια για σημερα σε οτι κανεις
Καλημερα ... Σε λιγο θα τα δω γιαβρι μου ;) ;)καλημερα ελενα χρονια πολλα εχεις pm..περιμενω απαντηση σου φιλια πολλα..
Καλημερα ομορφε . Ολα καλα χτες ?
Καλημέρα όμορφη
Καλημερα καρντασι μου :-* :-* . Χρονια πολλα , με υγεια γιαβρι μουΚαλημέρα ομορφια μου!! Χρόνια πολλά!!!
σωστά καλα τα. λες.. Αρα να υποθέσω ο πρώτος βρέθηκε κ ψάχνουμε τούς 4 ακόμη έτσι χι χι καλημέραΑυτα ας τα αφησουμε πισω στο 17... ;) ;) ;)
Τωρα θα μας μπει κ καινουργιος χρονος , και θα πρεπει να απολαυσουμε την εισχωρηση
Μιά χαρά!Καλημερα ομορφε . Ολα καλα χτες ?
O διαγωνισμος αυτος ισχυει μονο στο fb ...Eδω θα κανω αλλον . Οχι ομως αυτες τις μερες , γιατι ειναι εν ενεργεια , αλλος του γραφειου που συμμετεχω και εγωσωστά καλα τα. λες.. Αρα να υποθέσω ο πρώτος βρέθηκε κ ψάχνουμε τούς 4 ακόμη έτσι χι χι καλημέρα
Εεεετσι ;) ;)Μιά χαρά!
Μεθ ημωνΚαλημέρα ευλογία κυριου