Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με B Kαι C ... Με το νουμερο παω ...Ασε που δεν φοραω γενικοτεραΞερεις οτι εγω πιστευω οτι μου λενε οι γυναικες γιαυτο ρωτάω . Αλλο τι εμπειρία εχω
Εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με B Kαι C ... Με το νουμερο παω ...Ασε που δεν φοραω γενικοτεραΞερεις οτι εγω πιστευω οτι μου λενε οι γυναικες γιαυτο ρωτάω . Αλλο τι εμπειρία εχω
Σεμνοτατη θα ελεγα , ισαξια της δικης μου
Καλησπερα γιαβρι μου
καταλαβα τη λες . Η ερώτηση μου είχε εστιαστεί στην ουσια στη πλάτη . Το στηθος το έβλεπα οτι είναι τριάριΕγω ποτε δεν ασχοληθηκα με B Kαι C ... Με το νουμερο παω ...Ασε που δεν φοραω γενικοτερα
Διαφορα ....Θα εχω προσκεκλημενουςΕλενα τι φαϊ θα φιαξεις στο ρεβεγιον?
καλησπεραΔιαφορα ....Θα εχω προσκεκλημενους
Καλησπερα
Τέλειο!!!Και μια σεμνη φωτο
Χαχαχαχα ...Δεν εννοουσα αυτους τους προσκεκλημενους .. Τους αλλους στο φβ εννοωκαλησπερα
οτι και να φιαξεις, μη βαλεις πολυ αλατι γιατι θα σου μεινει απο πιεση κανας παπουλης απο δω μεσα
τυπε αμα παμε εμεις οι νωντοτυποι θα τα φαμε ολα ... και την ελενα μαζιΘα έρθουμε κι εμείς στο ρεβεγιόν μαζί με τον Νωντότυπο για να σε κάνουμε Νωντοκόριτσο
Θα κανονισουμε αλλη κατασταση εδω γιαβρι μου ;) ;)Θα έρθουμε κι εμείς στο ρεβεγιόν μαζί με τον Νωντότυπο για να σε κάνουμε Νωντοκόριτσο
Βρε καλως το να
κομματακι κομματακι ???τυπε αμα παμε εμεις οι νωντοτυποι θα τα φαμε ολα ... και την ελενα μαζι
Καλημεεεεεερα!Καλημερα