Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ειμαι γληγορη ...τρεχω σαν τον ανεμοοοοοοοοοοοΌχι μόνο έφαγε το μελομακάρονο η λιχούδω αλλά έκανε και post 3 (Ολογράφως : ΤΡΙΑ) links... Να πάρει η ευχή...
Ειμαι γληγορη ...τρεχω σαν τον ανεμοοοοοοοοοοοΌχι μόνο έφαγε το μελομακάρονο η λιχούδω αλλά έκανε και post 3 (Ολογράφως : ΤΡΙΑ) links... Να πάρει η ευχή...
Ok... Τώρα το είδα... 4 (Ολογράφ... Ε ΓΑΜΩΤΟ ΠΙΑ!!!
brutalism ;)"Ειμαι γληγορη" Τι μου θύμισες τώρα... Κοπέλα να ρωτάει έντρομη "Είμαι χλωμή;;; Πείτε μου!!! Είμαι χλωμή;;;" την ώρα που εγώ μασουλάω πατατάκια σε κάποια γωνιά και να πετάγεται πιτσιρικάς 5-6 χρονών και να της απαντά "Αμέ! Έσσσεις πολλά χλώματα!!!" SAVAGEEE!!!
Γλάρος = μπλου Μπερντ= μπλε πουλί= πουτσες μπλε ...... Ευχαριστω δεν θα παρω χαχαχα
Καλησπερα γιαβρι μου Και πολλα , κ με υγεια να ειναι ολα . Κατι θα κανουμε και θα τα καταφερουμε , να φτασουμε στο τελος της <<διαδρομης>>
Γλαρος. Το πουλι της ελευθεριας και των ανοιχτων οριζοντων. Απο τις καλυτερες επιλογες για τοτοο
Ειμαι απο κινητο σορυ για το λαθος στην παραθεση
τι σχέση έχει ρε παπάρα ο γλάρος με το bluebird ???
[/quote
Σωςτα εσυ και μπλε εισα και σαν πουτσα πετάχτηκε άρα εισαι μπλουμπερτ
Χαχα θυμώνουν το γλάρο στα αγγλικα μπλου Μπερντ
τι σχέση έχει ρε παπάρα ο γλάρος με το bluebird ???
[/quote
Σωςτα εσυ και μπλε εισα και σαν πουτσα πετάχτηκε άρα εισαι μπλουμπερτ
Χαχα θυμώνουν το γλάρο στα αγγλικα μπλου Μπερντ
ίσα ρε βλάχο που έμαθες και αγγλικά... μάθε πρώτα ελληνικά ...
Παντα ετσι αγενής εισαι η μονο οταν φορας τα εορταστικά σουίσα ρε βλάχο που έμαθες και αγγλικά... μάθε πρώτα ελληνικά ...
αριστερός ώμος γλάρος = ελευθερία
δεξίς ώμος κουκουβάγια = σοφία
μάντεψε τι θα κάνω στο μπράτσο... ;)
Το μπούφο με τα μπλε ποδιααριστερός ώμος γλάρος = ελευθερία
δεξίς ώμος κουκουβάγια = σοφία
μάντεψε τι θα κάνω στο μπράτσο... ;)
Παιδγια ηρεμια μερες που ειναι.. Εγω παντως δηλωσα τι σημαινει για μενα ο γλαρος.. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ !!!
Για πες τι θα βαλεις στο μπρατσο ?
Προσωπικη αποψη .Αν και θα συμφωνησω για το χαρακτηρισμο , φοβαμαι οτι θα ειναι.. too mutch για χερι.. και ισως μετανοιωσεις μετακάτι τέτοιο
ήρεμη ΔΥΝΑΜΗ
ακούω προτάσεις...