Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σιγα τη γκομενα που θελει και 300 επειδη επαιξε σε μια τσοντα
εγινε αυτοματα πορνοντιβα το καυλακι?Αν θελεις στελνεις pm με τηλ γραφειουΣωστός - Ντιάνα είναι το όνομα που κυκλοφορούσε στην πιάτσα.
Την έχω πάρει 2-3 φορές πέρισυ και άλλη μία στην αρχή του χρόνου.
Η τιμή του γραφείου για όλες τις κοπέλες ήταν 120 € (πρόσφατα το αύξησε σε 130).
Το κορίτσι τα αξίζε τα λεφτά του, κυρίως για την καλή της συμπεριφορά - όχι ότι υστερούσε στα υπόλοιπα.
Κουλουράκι της είχα ζητήσει, αλλά το απέφυγε.
Μετά τις ταινίες, το γραφείο μου είχε πει ότι αύξησε το κασέ της στα 250 €, αλλά για μένα (και καλά), θα τα βρίσκαμε πιό κάτω.
Την έχω ζητησει πρόσφατα κανα-δυό φορές, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη ...
Καλησπερα συναγωνιστες . Εγω την ειχα συναντησει τον αυγουστο του 2007 σαν cg βεβαια με 120 + 20 + 20 απο γραφειο που παιρνω 4 χρονια . Προσφατα την πηρε φιλος με 200 την ωρα + εξτρα . Το τηλεφωνο που εχουμε εμεις δεν εχει καμια σχεση με το τηλεφωνο απο το real-date . Τοτε ειχε και αλλο ονομα το Ελενα ειναι καλλιτεχνικο .
εχεις τηλ ?Δε μιλαμε για οπαδικα εδω,αυριο κοιτα να κερδισεις το αεκακιπάντως η δεύτερη της ταινίας η μελαχροινή με τα μαύρα γυαλιά είναι καλή από ό,τι είδαμε στην ταινία και εξωτερικά και σε συμμετοχή,αυτή όντως αξίζει
αφου ειναι καυλε ξεκωλι,να μην το φαμε?σαλια τρεεεχουυννν πολλαααα![]()
![]()
![]()