apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τον ξεφτυλισες τυπεαστον ρε τυπε που να ξερει ο τραμουντανας απο αυτα οταν του τα λεω εγω με τραμπουκιζει :S
τον ξεφτυλισες τυπεαστον ρε τυπε που να ξερει ο τραμουντανας απο αυτα οταν του τα λεω εγω με τραμπουκιζει :S
Η ουσία δεν ειναι να μην πληρώσεις το εισιτήριο αλλά να πάρουμε πίσω τις Ζωές μας ολα όσα μας έχουν κλέψει τα δικαιούμαστε πίσω χωρις συζήτηση και άδειες με την καλα μας μόνο.
2. Καταργείται το αφορολόγητο όριο μισθωτών και συνταξιούχων και θεσπίζεται νέα κλίμακα φορολόγησης με συντελεστή από 22% έως 42%. Στον φόρο που προκύπτει γίνεται έκπτωση για όσους έχουν εισόδημα έως 21.000 ευρώ, που οδηγεί σε έμμεση καθιέρωση αφορολόγητου ορίου ύψους περίπου 9.000 ευρώ.
τωρα γιατι δεν γραφει τυπε? λες να σχολασε απο την δουλεια?τον ξεφτυλισες τυπε
τον ξεφτυλισες τυπε
τι να σου γραψει τυπετωρα γιατι δεν γραφει τυπε? λες να σχολασε απο την δουλεια?
το πουτανάκι να πιάσεις την ξεκωλιάρα την μάνα του και το κοπρόσκυλο τον πατέρα του και να τους βαράς με το μεροκάματο... και αυτό να το κουρέψεις με την ψιλή και να το βγάλεις στους δρόμους...
Μιλησε ο ευγενόψυχος...ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ
Αρκαδία τύπε?Τι μιλάς εσύ ρε λέρα? Σου θίξαμε την αρκούδα με την οποία έχεις γίνει κολλητός? (ο μόνος που σιγοντάρει τις μαλακίες σου, άντε και ο μπανταβός τζέι χόνι όταν δεν του θίγεις το γιωργάκη). Σύρε και γαμήσου και εσύ και η δεξιά νοοτροπία σου πιρφορέ γυμνοσάλιαγκα. Πόσταρέ μας και εσύ καμιά δημοσκόπηση της εγκυρότατης εταιρίες Metrisis με έδρα το Μαξίμου, για να μας δείξεις ότι δεν υπάρχει λαική δυσαρέσκεια και όλα βαίνουν καλώς. Ο φιλαράκος σου Τζέι χόνι που την πόσταρε, όταν του είπα το προφανές (στημένη όσο δεν πάει) με λινκς, το γύρισε στην τρελίτσα και έκανε λογοπαίγνια με το nick μου. Ο τύπος που γράφει λάθος το όνομά του στα αγγλικά. Κάνε ένα σχόλιο και εσύ για το έγκυρο της δημοσκόπησης. Από ότι έχω καταλάβει, πάνω κάτω ίδια ποσοστά βλέπεις και εσύ.
το πουτανάκι να πιάσεις την ξεκωλιάρα την μάνα του και το κοπρόσκυλο τον πατέρα του και να τους βαράς με το μεροκάματο... και αυτό να το κουρέψεις με την ψιλή και να το βγάλεις στους δρόμους...
Να αναφερω για τη δημοσκοπηση ή να συρθω και να γαμηθω? Με μπερδεψες.Θα προτιμούσα να σχολιάσεις κάτι περισσότερο. Πες μας για την δημοσκόπηση που σου ανέφερα. Συνήθως την κάνεις ή πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Την έχεις στα υπ'όψιν? Καταυλακιώτης είμαι, αλλά πιο πάνω από Αρκαδία.
Ωπα ρε Ηλια Ηλιού.Ετσουξε πολυ, τραβαπουτανα;
Αμα λαχει σας ταραζουμε και στην νομιμοτητα
Ωπα ρε Ηλια Ηλιού.
Ωπα ρε Ηλια Ηλιού.
Δεν τους εκαναν και καμια μηνυση για αποζημιωση για ψυχικη οδυνη ανηλικου απο την παρανομη κρατηση; Να παρουν και ενα καλο παστελακι και οι ελεγκτες να την θυμουνται ολη τους τη ζωη.
Καμια αντιρρηση. Να τιμωρηθούν οι ελεγκτές. Και μετα φυσικα και οι γονείς για παραμεληση εποπτειας ανηλικου. Δεν παρανομησε η ανηλικη? Να τιμωρηθουν οι γονεις της ότι δεν την συμβουλεψαν να είναι νομοτυπη. Συμφωνοι?Δεν τους εκαναν και καμια μηνυση για αποζημιωση για ψυχικη οδυνη ανηλικου απο την παρανομη κρατηση; Να παρουν και ενα καλο παστελακι και οι ελεγκτες να την θυμουνται ολη τους τη ζωη.
Εννοείται. Η εποχη της σαχλαμάρας εχει περασει ανεπιστρεπτί αλλά δεν το εχουν αντιληφθεί πλήρως καποιοι.τώρα όμως που η άλλη η ξεκωλιάρα η "κοινωνιολόγος" θα καθήσει στο σκαμνί για συκοφαντική δυσφήμιση θα σφίξουν οι κώλοι...
Να αναφερω για τη δημοσκοπηση ή να συρθω και να γαμηθω? Με μπερδεψες.