Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δεν είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι υπεύθυνος και για την έκδοση, επικύρωση, εισιτηρίων έλεγχο λάθρο αλλά και την ασφάλεια όλων όσων που μετακινούνται.
Άνοιγμα κλείσιμο, πόρτες κτλ. Με τα διπλοπαρκαρισμένα δίπλα στα στενά. Όταν συμβεί το παραμικρό αυτός είναι ο υπεύθυνος. Ακόμα και κωλόχερο που έβαλε ο γέρος στο πουτανάκι.
Για τον  επαίτη που με τα πακοτράγοιυδα του και το ακορντεόν του προσπαθεί να σου αρπάξει κανά ευρώ.
Αυτά γίνονται σε πόλεις με πολύ μικρότερο επιβατικό κοινό.
έχω δει σε σταθμό προαστιακού στο εξωτερικού. να κατεβαίνει ο οδηγός και να βοηθά άτομο ΑΜΕΑ να επιβιβαστεί και μετά να συνεχίζει το δρομολόγιο.
Αυτά δεν γίνονται εδώ! Ας βάλουν εισπράκτορες να τελειώνουμε.

:zombie: :zombie: :zombie:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Στο ποστ μου που στηλιτεύει τις δράσεις συνδικαλιστών ενάντια στα συμφέροντα της εταιρείας που δουλεύουν εσύ θέλεις να συμπεράνεις οτι υποστηρίζω την μόνιμη παρακολούθηση από τον "μεγάλο αδελφό".
Ούτε μπορώ, ούτε θέλω να σου αλλάξω εντύπωση.
Το κείμενο υπάρχει παραπάνω και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Το πόστ σου απενοχοποιεί τον κύριο υπεύθυνο για το χάλι της οποιασδήποτε παρεχόμενης υπηρεσίας: TO ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΌ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της αντιμετώπισης του πολίτη και καταναλωτή ως ανεύθυνου νηπίου που χρήζει καθοδήγησης από κάποιου είδους κηδεμόνα.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Οι αστικές συγκοινωνίες δεν είναι πουθενά στην Ευρώπη ιδιωτικές.Και ούτε πρέπει να γίνουν.Έξω πάντως δεν υπάρχουν τζαμπατζίδες σε τόσο μεγάλο βαθμό.Αν δε γαμήσουν μερικούς για παραδειγματισμό δε θα γίνει τίποτα.Και με τον ιδιώτη θα μπαίνουν τσάμπα και θα απαιτεί από το κράτος να του πληρώνουν τα διαφυγόντα κέρδη

Όποιος ξανασυγκρίνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη, θα θυμώσω και θα τον πετάξω κάτω. Έχω σιχαθεί να ακούω το πως είναι στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Και ούτε με νοιάζει.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κουκουλοφόροι τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στον σταθμό μετρό στο Πανεπιστήμιο
Η ομάδα των αναρχικών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, με συνέπεια να δοθεί εντολή από τις αρχές για το κλείσιμο του σταθμού, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των πολιτών.

Ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο γέμισε γυαλιά και άλλα υλικά, ενώ δεν υπήρχαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Μία διμοιρία εμφανίστηκε μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν και αφού είχαν αποχωρήσει οι κουκουλοφόροι.

Proto Thema 14/12/2017

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Όποιος ξανασυγκρίνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη, θα θυμώσω και θα τον πετάξω κάτω. Έχω σιχαθεί να ακούω το πως είναι στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Και ούτε με νοιάζει.
Στην ευρωπη δεν ειμαστε ρε τυπε με ποιον να την συγκρινουμε με το  dubai

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Αν βάλουν εισπράκτορες θα κατηγορηθεί η εκάστοτεκυβέρνηση για κομματικές προσλήψεις
Οπότε κάτω απ το χαλί.
Ποιος πήγε φυλακή που επι 15 χρόνια δεν υπάρχει ελεγχομενη εισοδος στα μμμ?
Πείτε μου τα ονόματα γιατι τα ξέχασα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Με τα πόδια θα πηγαίνουμε τύπε για να τελειώσει αυτή η υπόθεση.
Άλλα τα σπάνε, άλλα παίρνουν φωτιά. Πουτάνα όλα και όλα τζάμπα!
Ούτε έτσι ούτε γιουβέτσι!

:zombie: :zombie:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είναι δυνατόν ο οδηγός να είναι υπεύθυνος και για την έκδοση, επικύρωση, εισιτηρίων έλεγχο λάθρο αλλά και την ασφάλεια όλων όσων που μετακινούνται.
Άνοιγμα κλείσιμο, πόρτες κτλ. Με τα διπλοπαρκαρισμένα δίπλα στα στενά. Όταν συμβεί το παραμικρό αυτός είναι ο υπεύθυνος. Ακόμα και κωλόχερο που έβαλε ο γέρος στο πουτανάκι.
Για τον  επαίτη που με τα πακοτράγοιυδα του και το ακορντεόν του προσπαθεί να σου αρπάξει κανά ευρώ.
έχω δει σε σταθμό προαστιακού στο εξωτερικού. να κατεβαίνει ο οδηγός και να βοηθά άτομο ΑΜΕΑ να επιβιβαστεί και μετά να συνεχίζει το δρομολόγιο.

Έχεις δει σε κανένα μέρος της Ευρώπης τον οδηγό να μην είναι υπεύθυνος για όλα Αυτά?

Εγώ που την έχω γυρίσει ΌΛΗ και έχω ζήσει σε αρκετές χώρες της ο οδηγός είναι υπεύθυνος για όλα όσα γράφεις. Και όσο για τα διπλοπαρκαρισμενα η λύση είναι απλή... γερανός και απευθείας στην πρέσα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Πρέπει να σε ξαναδεί ο ψυχίατρος σου να σου ενισχύσει τις δόσεις των ψυχοφαρμάκων...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Έχεις δει σε κανένα μέρος της Ευρώπης τον οδηγό να μην είναι υπεύθυνος για όλα Αυτά?

Εγώ που την έχω γυρίσει ΌΛΗ και έχω ζήσει σε αρκετές χώρες της ο οδηγός είναι υπεύθυνος για όλα όσα γράφεις. Και όσο για τα διπλοπαρκαρισμενα η λύση είναι απλή... γερανός και απευθείας στην πρέσα

Ξέρεις πόσους γερανούς διαθέτει η τροχαία και αν την καλέσεις πότε θα έρθει;

Να λέμε πράγματα που είναι εφικτά και γίνονται.
Να είμαστε Ευρωπαίοι σε όλα και σε όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Ας βάλουν εισπράκτορες να τελειώνουμε.

Οι εισπράκτορες κοστίζουν.Γι'αυτό δεν έχει καμία χώρα.Και παλιά που είχαν εδώ,όταν ήταν ιδιωτικές οι συγκοινωνίες,έμπαιναν μέσα και γι΄αυτό ο ψευδοεθνάρχης τις κρατικοποίησε.Σε όλο τον κόσμο είναι ελλειμματικές οι αστικές συγκοινωνίες αλλά όχι τόσο όσο στην Ελλάδα

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Στην Ευρωπη παντως τους γυφτους τουςς εχουν στις φαπες...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Αν βάλουν εισπράκτορες θα κατηγορηθεί η εκάστοτεκυβέρνηση για κομματικές προσλήψεις
Οπότε κάτω απ το χαλί.
Ποιος πήγε φυλακή που επι 15 χρόνια δεν υπάρχει ελεγχομενη εισοδος στα μμμ?
Πείτε μου τα ονόματα γιατι τα ξέχασα.
εδω δεν πηγαν για τα αποδεδειγμενα πλαστα εισιτηρια στο μετρο που εφαγαν  θα πανε για αυτο...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ποια ασφάλεια πολιτών βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ; Οι αναρχικοί δεν πειράζουν απλούς πολίτες, προσπαθούν απλά να τους αφυπνίσουν, αντί να χτυπάνε ηλεκτρονικά εισιτήρια σαν πρόβατα.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Ποια ασφάλεια πολιτών βρε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ; Οι αναρχικοί δεν πειράζουν απλούς πολίτες, προσπαθούν απλά να τους αφυπνίσουν, αντί να χτυπάνε ηλεκτρονικά εισιτήρια σαν πρόβατα.

Εχεις δικιο. Καθε φορα που γινονται επεισοδια στο κεντρο, σπανε την βουλη. Τα μαγαζια του κοσμου μενουν αθικτα. ΓΥΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επισκέπτης

Ναι σπαζοντας και κλεινοντας σταθμους του μετρο και καιγοντας λεωφορεια με τα οποια μετακινουνται εργαζομενοι, άνεργοι, συνταξιουχοι δλδ αυτοι που δεν εχουν δικο τους μεταφορικο μεσο. Κατα τ΄αλλα οι υποτιθεμενοι ελληνες αναρχικοι ειναι με το μερος του λαου :jerking: :jerking:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που καίνε στα Εξάρχεια είναι Ferrari,Lamborghini,Lotus,Bentley,Mclaren,Aston Martin,Ducati,BMW...Διότι ως γνωστόν στα Εξάρχεια μένουν όλοι οι λεφτάδες που έχουν τέτοια οχήματα και τ΄αφήνουν στο δρόμο για να ομορφαίνουν την πόλη...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Για τον  επαίτη που με τα πακοτράγοιυδα του και το ακορντεόν του προσπαθεί να σου αρπάξει κανά ευρώ.

ναι σε μικροτερες οπως παρισι,νικαια,οσλο,μαιαμι ,ζυριχη,για να αναφερω μερικες,απλα εκει βοηθανε και οι πολιτες αμα γινει στραβη,
αλλα ολα για μενα εινια θεμα παιδειας

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Οι μπάτσοι τα σπάνε βρε βλαξ, ως κουκουλοφόροι.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Οι μπάτσοι τα σπάνε βρε βλαξ, ως κουκουλοφόροι.

Έχεις δίκιο.Δεν υπάρχουν αναρχικοί/αντιεξουσιαστές/Κουκουλοφόροι.Τους υποδύονται οι αστυνομικοί για να έχουν δουλειά...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom