You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκσπερμάτωση πάνω στο γυναικείο φύλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα christian_514
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 460K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
...και μετα ομως να της σηκωσεις τα ποδια ωστε να σταζει μεσα στο στομα της ή να την βαλεις να γλυψει τις πατουσες της μεχρι να καθαρισουν...αν φοραει γυαλακια μαγκες ειναι must.......επισης στο στομα μεχρι τελικης...ωραια φαση ειναι να στο παιζει ποδομαλακια και να χυσεις στις πατουσεσ της.......
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Εμενα παιδια προσωπικα με φτιαχνει παρα πολυ η θεα ενος χυμενου κορμιου...οπουδηποτε,αρκει να ειναι πασαλειμενο....εσας???
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Επισκέπτης
Αν δεν την "ποτίσεις" την γλάστρα δεν ζει για πολύ!!!
Αν δεν την "ποτίσεις" την γλάστρα δεν ζει για πολύ!!!
αν ειναι κακτος θα σαπισει
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
δεν ξερω για σενα liomas αλλα εμενα με τρελαινουν τα χυμενα μωρα
Επισκέπτης
δεν ξερω για σενα liomas αλλα εμενα με τρελαινουν τα χυμενα μωρα
Είπα εγώ όχι? ;)
και πετσετουλα μην τα κανουμε χαλια
Επισκέπτης
αν ειναι κακτος θα σαπισει
Να υποθέσω ότι εννοείς τις "φαρμακομούνες", ε? Μακριά παίδες, εκεί πέφτει πολύ "ξεραϊλα"!!!
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
ok
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 2.306
Πετσετούλα;; και το μωρό τι θα καταπιεί;;και πετσετουλα μην τα κανουμε χαλια
Πασάλειμα και μετά ρούφηγμα από το μωρό. Και αν δε φτάνει απευθείας με τη γλώσσα τα παίρνει με το χεράκι και τα ρουφάει μέχρι τελευταίας σταγόνας!!
christian_514
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρα σε ολους, εχοντας μικρη ηλικια αλλα παρολα αυτα εχοντας αρκετες εμπειρειες, θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα topic με τα πιο extreme πραγματα που θα θελατε να κανεται, εχεται ηδη κανει, σε μια γυναικα. Επισεις και τα πιο extreme πραγματα που σας εχει ζητησει μια γυναικα να τις κανετε. Παρακαλω για αληθινες περιπτωσεις, μην αρχισει και οργιαζει η φαντασια μας .
Και οπως λεει και το θεμα εγω γουσταρω πολυ να τις χυνω στο προσωπο , παρολα αυτα οι περισσοτερες οταν τους το λεο μαλλον με κοιτανε σαν ανωμαλο, μονο 3 απο τις σχεσεις μου με αφηναν να τους το κανω που και που και ποτε δειχνωντας ευχαριστιση. επισεις το εξης περιεργο μια απο ολες με αφηνε να την χυνω στο στωμα τα καταπινε μετα κιολας αλλα ουτε συζητηση να την χυσω στο προσωπο.
Τελικα ρε παιδια μηπως ειμαι εγω ο ανωμαλος και οχι αυτες?
Παρακαλω καταθεστε και εσεις τισ περιπτωσεις σας μπας και βγαλουμε κανα συμπερασμα.
p.s ξερει κανεισ πουτανες που να δεχονται το χυσιμο στο προσωπο?
edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ..
Και οπως λεει και το θεμα εγω γουσταρω πολυ να τις χυνω στο προσωπο , παρολα αυτα οι περισσοτερες οταν τους το λεο μαλλον με κοιτανε σαν ανωμαλο, μονο 3 απο τις σχεσεις μου με αφηναν να τους το κανω που και που και ποτε δειχνωντας ευχαριστιση. επισεις το εξης περιεργο μια απο ολες με αφηνε να την χυνω στο στωμα τα καταπινε μετα κιολας αλλα ουτε συζητηση να την χυσω στο προσωπο.
Τελικα ρε παιδια μηπως ειμαι εγω ο ανωμαλος και οχι αυτες?
Παρακαλω καταθεστε και εσεις τισ περιπτωσεις σας μπας και βγαλουμε κανα συμπερασμα.
p.s ξερει κανεισ πουτανες που να δεχονται το χυσιμο στο προσωπο?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε..
[quote author=fotis81 link=topic=4259.msg269644#msg269644 date=1192612997
[/quote]
Η απάντηση είναι πολύ απλή φίλε μου και είναι η ίδια και γκόμενες και πουτάνες:
Δεν θέλουν να λερωθούν,οπότε να χρειάζονται μετά μπάνιο, λούσιμο αν πάει στα μαλιά, και κυρίως μακιγιάζ. Αντίθετα το χύσιμο στο στόμα τις φτιάχνει τρελά, και αν δεν θέλουν να το καταπιούν το φτύνουν.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
[/quote]
Η απάντηση είναι πολύ απλή φίλε μου και είναι η ίδια και γκόμενες και πουτάνες:
Δεν θέλουν να λερωθούν,οπότε να χρειάζονται μετά μπάνιο, λούσιμο αν πάει στα μαλιά, και κυρίως μακιγιάζ. Αντίθετα το χύσιμο στο στόμα τις φτιάχνει τρελά, και αν δεν θέλουν να το καταπιούν το φτύνουν.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Τι να πω ρε παιδιά...μπράβο είστε τυχεροί με αυτές τις γκόμενες...εμένα μια ζωή το σπέρμα μου τους βρώμαγε λες και είναι ούρα.Μα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι βιταμινούχο και βοηθά στην αντιγήρανση του δέρματος....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις