You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εκσπερμάτωση πάνω στο γυναικείο φύλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα christian_514
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 460K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Μια σκηνή που ήταν η αφορμή για να νιώσω μια ιδιαίτεροι στιγμή στην ζωή μου…την εκσπερματώσει πάνω στο γυναικείο σώμα…πραγματικά κάτι το μοναδικό!!!
(Η ταινία πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σχόλια…είναι γνωστή στα άτομα που εκτιμούν το συγκεκριμένο είδος!!!!)
(Η ταινία πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σχόλια…είναι γνωστή στα άτομα που εκτιμούν το συγκεκριμένο είδος!!!!)
Συνημμένα
Επισκέπτης
κι' εμεις τι φταιμε ρε φιλε???τι σχεση εχουν αυτες οι φωτο με το συγκεκριμμενο θρεντ???Μια σκηνή που ήταν η αφορμή για να νιώσω μια ιδιαίτεροι στιγμή στην ζωή μου…την εκσπερματώσει πάνω στο γυναικείο σώμα…πραγματικά κάτι το μοναδικό!!!
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Μια σκηνή που ήταν η αφορμή για να νιώσω μια ιδιαίτεροι στιγμή στην ζωή μου…την εκσπερματώσει πάνω στο γυναικείο σώμα…πραγματικά κάτι το μοναδικό!!!
Το Assed Out 2 λες ε; Πραγματικά είχα συγκινηθεί κι εγώ. Ειδικά στην DP σκηνή της Melissa Lauren...
κι' εμεις τι φταιμε ρε φιλε???τι σχεση εχουν αυτες οι φωτο με το συγκεκριμμενο θρεντ???
Για εσένα συναγωνιστή πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση, και πολύ φυσικό. Όμως για εμένα, και ίσως για αλλά μέλη αυτού του site, μπορεί να είναι σχετικά...
μπορεί να μην δείχνουν το απόλυτο τελείωμα που για κατά την γνώμη μου σε μερικές περιπτώσεις εξευτελιστικό για το γυναικείο φύλο, αλλά περιγράφουν «την εκσπερμάτωση πάνω στο γυναικείο φύλο», με έναν τρόπο που δεν την εξευτελίζει και βγάζει ένα πόθο και ένα πάθος μέσα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, που πραγματικά είναι κάτι το μοναδικό σε επίπεδο ερωτικό, όταν το κανείς... Τώρα αν ο συγκεκριμένος χορός είναι μόνο για φωτό, που βλέπουμε ασπρισμένες γυναίκας από τον υποτιθέμενο χείμαρρο σπέρματος, συγνώμη για το ξενέρωτο των φωτό μου...απλός θεώρησα ότι είναι ο χώρος είναι σχετικός με «την εκσπερμάτωση στο γυναικείο φύλο» ή αλλιώς στο γυναικείο σώμα...
Επισκέπτης
με τελικο χυσιμο στα κωλομερια οπως αυτο δηλαδη???Το Assed Out 2 λες ε; Πραγματικά είχα συγκινηθεί κι εγώ. Ειδικά στην DP σκηνή της Melissa Lauren...
Συνημμένα
Επισκέπτης
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..Thanks φιλε πολυ καλο υλικο και η κοπελα δυναμη!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις