Νέα

Εκσπερμάτωση πάνω στο γυναικείο φύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα christian_514
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 460K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Μια σκηνή που ήταν η αφορμή για να νιώσω μια ιδιαίτεροι στιγμή στην ζωή μου…την εκσπερματώσει πάνω στο γυναικείο σώμα…πραγματικά κάτι το μοναδικό!!!

(Η ταινία πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σχόλια…είναι γνωστή στα άτομα που εκτιμούν το συγκεκριμένο είδος!!!!)

Συνημμένα

• cap002.jpg
    cap002.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • cap005.jpg
    cap005.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • cap006.jpg
    cap006.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • cap013.jpg
    cap013.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • cap014.jpg
    cap014.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 24

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
...

Συνημμένα

• cap015.jpg
    cap015.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • cap021.jpg
    cap021.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • cap024.jpg
    cap024.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Μια σκηνή που ήταν η αφορμή για να νιώσω μια ιδιαίτεροι στιγμή στην ζωή μου…την εκσπερματώσει πάνω στο γυναικείο σώμα…πραγματικά κάτι το μοναδικό!!!

(Η ταινία πιστεύω ότι δεν χρειάζεται σχόλια…είναι γνωστή στα άτομα που εκτιμούν το συγκεκριμένο είδος!!!!)
κι' εμεις τι φταιμε ρε φιλε???τι σχεση εχουν αυτες οι φωτο με το συγκεκριμμενο θρεντ???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

Το Assed Out 2 λες ε; Πραγματικά είχα συγκινηθεί κι εγώ. Ειδικά στην DP σκηνή της Melissa Lauren...

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
κι' εμεις τι φταιμε ρε φιλε???τι σχεση εχουν αυτες οι φωτο με το συγκεκριμμενο θρεντ???

Για εσένα  συναγωνιστή πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση, και πολύ φυσικό. Όμως για εμένα, και ίσως για αλλά μέλη αυτού του site, μπορεί να είναι σχετικά...
μπορεί να μην δείχνουν το απόλυτο τελείωμα που για κατά την γνώμη μου σε μερικές περιπτώσεις εξευτελιστικό για το γυναικείο φύλο, αλλά περιγράφουν «την εκσπερμάτωση  πάνω στο γυναικείο φύλο», με έναν τρόπο που δεν την εξευτελίζει και βγάζει ένα πόθο και ένα  πάθος μέσα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, που πραγματικά είναι κάτι το μοναδικό σε επίπεδο ερωτικό, όταν το κανείς... Τώρα αν ο συγκεκριμένος χορός είναι μόνο για φωτό, που βλέπουμε ασπρισμένες γυναίκας από τον υποτιθέμενο χείμαρρο σπέρματος, συγνώμη για το ξενέρωτο των  φωτό μου...απλός θεώρησα ότι είναι  ο χώρος είναι σχετικός με «την εκσπερμάτωση στο γυναικείο φύλο» ή  αλλιώς στο γυναικείο σώμα...

vasani

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στη μαπα και πισω στη χωριστρα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories