Αμαρτωλές σκέψεις ε? Να δώσω ακόμη λίγη...τροφή?
και δεν πας να δώσεις τσάμπα είναι...........
Αμαρτωλές σκέψεις ε? Να δώσω ακόμη λίγη...τροφή?
Εννοείτε γυναίκα...δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα πίστεψε με...τα γούστα σου πια είναι???
να σου γλύφει ο άντρας ή γυναίκα την χυμένη σου σούφρα?????????????
sou aresoun polu oi hot katastaseis mou fainete ritaki
Εννοείτε γυναίκα...δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα πίστεψε με...
Φυσικά και δεν έχω κόψει το άθλημα..άρα σου αρέσει ο λεσβιακός έρωτας.....μάστα καλή φάση
με άντρα πας ή το έχεις κόψει εντελώς το άθλημα??????????????
Τι έχει η ώρα καλέ?νεβάζουμε ρυθμούς βλέπω Rita μου, παρά το προχωρημένο της ώρας!
Φυσικά και δεν έχω κόψει το άθλημα..
Απλά μου αρέσει και με γυναίκες...και το απολαμβάνω εξίσου...
αΤι έχει η ώρα καλέ?
Χμμμμμμμμμμμμμμ...γιατί το λες αυτό? Είναι περίεργο μια γυναίκα να την βρίσκει και με τα 2 φύλα?μάστα ενδιαφέρουσα περίπτωση του λόγου σου ;)
Σαν αυτή ας πούμε? Πράγματι η ώρα δεν έχει σημασία... ;)αυτό να μου πεις, η ώρα δεν έχει καμμία σημασία αν έχεις διαθέσεις ιδιαίτερα σαν αυτές που μα ςπαρουσιάζεις! ;-)
Χμμμμμμμμμμμμμμ...γιατί το λες αυτό? Είναι περίεργο μια γυναίκα να την βρίσκει και με τα 2 φύλα?
Σαν αυτή ας πούμε? Πράγματι η ώρα δεν έχει σημασία... ;)
μπράβο Rita μου! αρκετά... καλλιτεχνική φωτογραφία!Σαν αυτή ας πούμε? Πράγματι η ώρα δεν έχει σημασία... ;)
Σε πιο κανάλι εκπέμπουμε? Δικιά μου δεν νομίζω...όχι ότι ντρέπομαι. Απλά δεν γίνετε. Βλέπεις μπορεί όλο και κάποιος να με αναγνωρίσει και δεν λέει.δεν είναι περίεργο απλά μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ;)
μην ανεβάζεις φώτο από σάιτ ανέβασε καμιά δικιά σου αν θες τηλεθέαση......
Και αυτή όμως...καλλιτεχνικότατη...μπράβο Rita μου! αρκετά... καλλιτεχνική φωτογραφία!
Σε πιο κανάλι εκπέμπουμε? Δικιά μου δεν νομίζω...όχι ότι ντρέπομαι. Απλά δεν γίνετε. Βλέπεις μπορεί όλο και κάποιος να με αναγνωρίσει και δεν λέει.
Και αυτή όμως...καλλιτεχνικότατη...
Και περιμένεις να έχω φώτο εκείνης της στιγμής? Εκείνη την ώρα το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι να βγάλω φώτο...δεν είπαμε πρόσωπο απλά την χυμένη σούφρα σου....
Και περιμένεις να έχω φώτο εκείνης της στιγμής? Εκείνη την ώρα το τελευταίο που θα σκεφτώ είναι να βγάλω φώτο...