Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TYPE R   TYPE R   TYPE R   TYPE R   TYPE R   TYPE R   TYPE R  TYPE R

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κανεις λαθος το 2007 ή 2004 ο φασουλας ειχε βγει δευτερος στον πειραια και εχασε την εδρα διοτι ο πρωτος ηταν ο σημιτης που σαν πρωην πρωθυπουργος πηρε την εδρα...ενω σαν δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο
οτι οι ελληνες ειμαστε μαλακες και ψηφιζουμε τον καθε ασχετο με το αντικειμενο της πολιτικης απλα και μονο επειδη επαιζε στην ομαδα μας το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το θυμιζεις.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική πραγματικοτήτα,πέρασαν οι καιροί που την είχες δούλα και κυρά,ξέρεις εγώ πόσες φορές έχω μαγειρέψει σε γύναικα;! :cheesy: :think:

Aστάαα χαλάσαν οι καιροί!!! :'(
μηπως φοραει και κανα πουτσο και σε φερμαρει κιολλας η γκομενα σου Παπαζολη?

Επισκέπτης
κανεις λαθος το 2007 ή 2004 ο φασουλας ειχε βγει δευτερος στον πειραια και εχασε την εδρα διοτι ο πρωτος ηταν ο σημιτης που σαν πρωην πρωθυπουργος πηρε την εδρα...ενω σαν δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο
Γιατί σου απαντάω σοβαρά απορώ :rolleyes: :

Παναγιώτης Φασούλας
Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και μπάσκετ στις Η.Π.Α., στη βόρειο Καρολίνα (North Carolina State) και στο Τμήμα Γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Ανατολάκης

Απλά δεν σπούδασε!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
οτι οι ελληνες ειμαστε μαλακες και ψηφιζουμε τον καθε ασχετο με το αντικειμενο της πολιτικης απλα και μονο επειδη επαιζε στην ομαδα μας το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το θυμιζεις.
υπαρχει καλυτερο παραδειγμα απο τον γρανιτσα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γιατι γελας? εσυ δεν θα παντρευτεις?
Δεν το έχω σκοπό προς το παρόν!!!  :rolleyes:

μηπως φοραει και κανα πουτσο και σε φερμαρει κιολλας η γκομενα σου Παπαζολη?

Όχι ευτυχώς κάτι τέτοιο καμία δεν μου ζήτησε ακόμα!!! :P

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Γιώργος Ανατολάκης

Απλά δεν σπούδασε!!!
ε και??αυτο λεει κατι??για περνα μια βολτα απο πειραια να δεις ποσο μπουρδελο τον εχει κανει ο ''αορατος'' δημαρχος...βασιλειο των σκουπιδιων και χωματερη γιναμε!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ε και??αυτο λεει κατι??για περνα μια βολτα απο πειραια να δεις ποσο μπουρδελο τον εχει κανει ο ''αορατος'' δημαρχος...βασιλειο των σκουπιδιων και χωματερη γιναμε!!!!
καλα να σας κανει ρε.ποιος τον ψηφισε τον παπαρα?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
ε μη μου πεις οτι εβαλε και αυτος?
πλακα μου κανεις τωρα???γι αυτο δεν γκρεμισε τη φιλαδελφεια ταζοντας γηπδεο??και νομιζω ειχε βγει κιολας...η μηπως ο βουρος που αν δεν κανω λαθος βγηκε προσφατα...πως βγηκε δηλ?επειδη ειναι καλος πολιτικος???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εεε τότε μην τον ξανα βγάλετε!!! :P

Πάντως μεταξύ τον απάτσι-ζουλού Ανατολάκη και τον Φασούλα νομίζω σαφώς υπερέχει ο Φασούλας!!! ;)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Εεε τότε μην τον ξανα βγάλετε!!! :P

Πάντως μεταξύ τον απάτσι-ζουλού Ανατολάκη και τον Φασούλα νομίζω σαφώς υπερέχει ο Φασούλας!!! ;)
καλα αυτο ειναι αλλο...δεν τολμαει ουτε βολτα να κανει (οχι οτι εκανε ποτε του βεβαια!) ο ψηλος στον πειραια..απλα τα μεσα και ο κοκκαλης του φτιαξανε το προφιλ

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Γιατί σου απαντάω σοβαρά απορώ :rolleyes: :

Παναγιώτης Φασούλας
Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και μπάσκετ στις Η.Π.Α., στη βόρειο Καρολίνα (North Carolina State) και στο Τμήμα Γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Ανατολάκης

Απλά δεν σπούδασε!!!

τι να το κανω και να σπουδασε εαν αυτα που σπουδασε δεν τα εφαρμοσε επειδη δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο της θεσσαλονικης...και δεν πιστευω οτι εκ του αποτελεσματος κρινεται ως καλος δημαρχος πειραια...

Επισκέπτης
καλα αυτο ειναι αλλο...δεν τολμαει ουτε βολτα να κανει (οχι οτι εκανε ποτε του βεβαια!) ο ψηλος στον πειραια..απλα τα μεσα και ο κοκκαλης του φτιαξανε το προφιλ
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με την περιπτώση Ανατολάκη ο οποίος είναι σαφώς ανικανός!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πλακα μου κανεις τωρα???γι αυτο δεν γκρεμισε τη φιλαδελφεια ταζοντας γηπδεο??και νομιζω ειχε βγει κιολας...η μηπως ο βουρος που αν δεν κανω λαθος βγηκε προσφατα...πως βγηκε δηλ?επειδη ειναι καλος πολιτικος???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε με δουλευεις;ο γρανιτσας και ο βουρος στην πολιτικη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom