rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ραφυ, αμα ξερει να κανει και ιμαμ μπαϊλντι λες να του κανουμε κοννε με το ΠαΠακι που τα γουσταρει τα ανατολιτικα?
Αποθέωση λέμε...
Τα αδελφάκια δεν παίζονται....
ραφυ, αμα ξερει να κανει και ιμαμ μπαϊλντι λες να του κανουμε κοννε με το ΠαΠακι που τα γουσταρει τα ανατολιτικα?
μαριαννα θες να τα φτιαξουμε;ειμαι καλο παιδι υπομονετικος και δεν δερνω κοριτσια.ασε που ξερω να βαζω και πλυντηριο μονος μου χωρις οδηγιες.και τα απλονω κιολας.
οτι οι ελληνες ειμαστε μαλακες και ψηφιζουμε τον καθε ασχετο με το αντικειμενο της πολιτικης απλα και μονο επειδη επαιζε στην ομαδα μας το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το θυμιζεις.κανεις λαθος το 2007 ή 2004 ο φασουλας ειχε βγει δευτερος στον πειραια και εχασε την εδρα διοτι ο πρωτος ηταν ο σημιτης που σαν πρωην πρωθυπουργος πηρε την εδρα...ενω σαν δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο
μηπως φοραει και κανα πουτσο και σε φερμαρει κιολλας η γκομενα σου Παπαζολη?Δυστυχώς αυτή είναι η τραγική πραγματικοτήτα,πέρασαν οι καιροί που την είχες δούλα και κυρά,ξέρεις εγώ πόσες φορές έχω μαγειρέψει σε γύναικα;!
Aστάαα χαλάσαν οι καιροί!!! :'(
Γιατί σου απαντάω σοβαρά απορώ :κανεις λαθος το 2007 ή 2004 ο φασουλας ειχε βγει δευτερος στον πειραια και εχασε την εδρα διοτι ο πρωτος ηταν ο σημιτης που σαν πρωην πρωθυπουργος πηρε την εδρα...ενω σαν δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο
υπαρχει καλυτερο παραδειγμα απο τον γρανιτσα????οτι οι ελληνες ειμαστε μαλακες και ψηφιζουμε τον καθε ασχετο με το αντικειμενο της πολιτικης απλα και μονο επειδη επαιζε στην ομαδα μας το ξερουμε δεν χρειαζεται να μας το θυμιζεις.
ε μη μου πεις οτι εβαλε και αυτος?υπαρχει καλυτερο παραδειγμα απο τον γρανιτσα????
Δεν το έχω σκοπό προς το παρόν!!!γιατι γελας? εσυ δεν θα παντρευτεις?
μηπως φοραει και κανα πουτσο και σε φερμαρει κιολλας η γκομενα σου Παπαζολη?
ε και??αυτο λεει κατι??για περνα μια βολτα απο πειραια να δεις ποσο μπουρδελο τον εχει κανει ο ''αορατος'' δημαρχος...βασιλειο των σκουπιδιων και χωματερη γιναμε!!!!Γιώργος Ανατολάκης
Απλά δεν σπούδασε!!!
καλα, συνεχισε να κανεις την καλη νοικοκοιρα και σουρχεται κι αυτο....Όχι ευτυχώς κάτι τέτοιο καμία δεν μου ζήτησε ακόμα!!!
καλα να σας κανει ρε.ποιος τον ψηφισε τον παπαρα?ε και??αυτο λεει κατι??για περνα μια βολτα απο πειραια να δεις ποσο μπουρδελο τον εχει κανει ο ''αορατος'' δημαρχος...βασιλειο των σκουπιδιων και χωματερη γιναμε!!!!
πλακα μου κανεις τωρα???γι αυτο δεν γκρεμισε τη φιλαδελφεια ταζοντας γηπδεο??και νομιζω ειχε βγει κιολας...η μηπως ο βουρος που αν δεν κανω λαθος βγηκε προσφατα...πως βγηκε δηλ?επειδη ειναι καλος πολιτικος????ε μη μου πεις οτι εβαλε και αυτος?
Εεε τότε μην τον ξανα βγάλετε!!!ε και??αυτο λεει κατι??για περνα μια βολτα απο πειραια να δεις ποσο μπουρδελο τον εχει κανει ο ''αορατος'' δημαρχος...βασιλειο των σκουπιδιων και χωματερη γιναμε!!!!
οι μαλακες που επισης ψηφισαν και τον ''αρχηγο'' του και τους αλλους 300 αλητες που σας πηδανε!!!καλα να σας κανει ρε.ποιος τον ψηφισε τον παπαρα?
ΟΧΙ θα πατήσω πόδι στην επόμενη,είμαι αποφασισμένος!!!καλα, συνεχισε να κανεις την καλη νοικοκοιρα και σουρχεται κι αυτο....
καλα αυτο ειναι αλλο...δεν τολμαει ουτε βολτα να κανει (οχι οτι εκανε ποτε του βεβαια!) ο ψηλος στον πειραια..απλα τα μεσα και ο κοκκαλης του φτιαξανε το προφιλΕεε τότε μην τον ξανα βγάλετε!!!
Πάντως μεταξύ τον απάτσι-ζουλού Ανατολάκη και τον Φασούλα νομίζω σαφώς υπερέχει ο Φασούλας!!! ;)
Γιατί σου απαντάω σοβαρά απορώ :
Παναγιώτης Φασούλας
Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων και μπάσκετ στις Η.Π.Α., στη βόρειο Καρολίνα (North Carolina State) και στο Τμήμα Γεωλογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Γιώργος Ανατολάκης
Απλά δεν σπούδασε!!!
Το ίδιο ακριβώς έγινε και με την περιπτώση Ανατολάκη ο οποίος είναι σαφώς ανικανός!!!καλα αυτο ειναι αλλο...δεν τολμαει ουτε βολτα να κανει (οχι οτι εκανε ποτε του βεβαια!) ο ψηλος στον πειραια..απλα τα μεσα και ο κοκκαλης του φτιαξανε το προφιλ
ρε με δουλευεις;ο γρανιτσας και ο βουρος στην πολιτικη;πλακα μου κανεις τωρα???γι αυτο δεν γκρεμισε τη φιλαδελφεια ταζοντας γηπδεο??και νομιζω ειχε βγει κιολας...η μηπως ο βουρος που αν δεν κανω λαθος βγηκε προσφατα...πως βγηκε δηλ?επειδη ειναι καλος πολιτικος????