Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν εβαλα 10, αλλα ενας νεος βουλευτη θελει καποιο χρονο προσαρμογης...με την ιδια λογικη πες μας εσυ το κομμα σου να κρινουμε και τους δικους σου νεους βουλευτες για να κανουμε μια συγκριση με τα ιδια κριτηρια
Ρε πουλάκι μου δεν έχω σταθερό κόμμα,εεε με το ζόρι να πέσω σε κόμα!!! :cheesy:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
Κέντρο/μέσο αριστερά πάντα τελευταία στιγμή αποφασίζω που θα το ρίξω το ψηφάκι μου,ευρωεκλογές δεν πήγα καν να ψηφίσω.

Βλέπεις εγώ αντίθετα με εσένα δεν είμαι κομματοσκύλο κ δεν φοράω παρωπίδες!!!

επειδη ψηφιζω ενα κομμα σταθερα..δεν σημαινει οτι δεν κρινω το κομμα μου...και η κριση μου ειναι ποιος ειναι καλος ή κακος στις εκλογες "σταυρωνοντας" τους πιο καλους...απο εκει και περα για εσενα που το παιζει πολιτικοποιημενος...το να ψηφιζεις την μια το αστικο κομμα πασοκ και την αλλη φορα το μεταμαρξιστικο συριζα, ειναι πολιτικος οπορτουνισμος

Επισκέπτης
επειδη ψηφιζω ενα κομμα σταθερα..δεν σημαινει οτι δεν κρινω το κομμα μου...και η κριση μου ειναι ποιος ειναι καλος ή κακος στις εκλογες "σταυρωνοντας" τους πιο καλους...απο εκει και περα για εσενα που το παιζει πολιτικοποιημενος...το να ψηφιζεις την μια το αστικο κομμα πασοκ και την αλλη φορα το μεταμαρξιστικο συριζα, ειναι πολιτικος οπορτουνισμος
Η κρίση σου πάντως να οδηγηθεί μακρυά από το Λάος δεν παίζει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε δεν παμε καλα εδω περα ρε! Τι παπαριες ειναι αυτα που λετε  εδω θα λυσετε της κοματικες διαφορες κοματοσκυλα? Θα αφησετε επιτελους ενα θρεντ αγαμητο?   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
663
Πόντοι
96
πες εναν καλο πολιτικο για σενα

θα εννοει την μαγια τσοκλη την βουλευτη επικρατειας του πασοκ που δεν παταει στη βουλη επειδη ταξιδευει στο εξωτερικο λογω της εκπομπης που εχει στην ερτ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε δεν παμε καλα εδω περα ρε! Τι παπαριες ειναι αυτα που λετε  εδω θα λυσετε της κοματικες διαφορες κοματοσκυλα? Θα αφησετε επιτελους ενα θρεντ αγαμητο?    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• tsipras.jpg
    tsipras.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 38

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τοσο κοματοσκυλα εδω μεσα?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
χα χα χα  :uglystupid:

Για το πέος ΛΕΜΕ
χαχαχχαχαχαα!!!τσιπρακος...το πλουσιοπαιδο,με τα λεφτα του μπαμπα του μεγαλοκατασκευαστη οικοδομων που συνεργαζεται με τα γραφεια των αφων αλαβανου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom