Νέα

Έκρηξη βόμβας με νεκρό στα Κ. Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι να το κανω και να σπουδασε εαν αυτα που σπουδασε δεν τα εφαρμοσε επειδη δεν παταγε στο δημοτικο συμβουλιο της θεσσαλονικης...και δεν πιστευω οτι εκ του αποτελεσματος κρινεται ως καλος δημαρχος πειραια...
Φυσικά ο Ανατολάκης βαθμολογείται με άριστα 10 ως βουλευτής έτσι;! :grin: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φυσικά όμως ο Ανατολάκης βαθμολογείται με άριστα 10 ως βουλευτής έτσι;! :grin: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχουν και χειροτερα ρε.ο σεξολογος,η ραπτη,η καιλη,ο μεγας ψωμιαδης.ο τζουτζουκος.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εεε τότε μην τον ξανα βγάλετε!!! :P

Πάντως μεταξύ τον απάτσι-ζουλού Ανατολάκη και τον Φασούλα νομίζω σαφώς υπερέχει ο Φασούλας!!! ;)

εαν θα πρεπει να διαλεψω μεταξυ καποιου σπουδασμενου αλλα αποτυχημενου ειτε σαν δημοτικου συμβουλου θεσσαλονικης ειτε σαν δημαρχου πειραια ( να θυμισω οτι δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης βγηκε με το κκε και δημαρχος με το πασοκ) και ενος ανθρωπου που ειναι μονο 6 μηνες βουλευτης, θα διαλεψω τον δευτερο...Ακομα και εαν καθοδηγηται ο ανατολακης σαν βουλευτης απο τους υπολοιπους παλαιους βουλευτες του ΛΑ.Ο.Σ...ειναι σαν να μου λες οτι ολοι οι νεοι βουλευτες ολων των κομματων δεν καθοδηγουνται

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
και δεν πιστευω οτι εκ του αποτελεσματος κρινεται ως καλος δημαρχος πειραια...
ο φασουλας συναγωνιζετα ανετα και στα ισα τον λογοθετη για τη θεση του χειροτερου δημαρχου στον πειραια ever!!!κανενα εργο σε καμια γειτονια,δημοσιες σχεσεις,βιτρινα,κοματοσκυλα παντου,και βρωμα σε καθε γωνια του λιμανιου..ολα τ αλλα... >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οχι στη λαικη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα ποσο χρονων εισαι??πλακα μας κανει ρε φιλε<??
δε σου κανω πλακα φιλε μου απλα επειδη ζω πολλους μηνες στο εξωτερικο η ενασχοληση μου με την πολιτικη ειναι μηδαμινη.εβριζα που βγαινουν μοντελα και αθλητες στην πολιτικη,αλλα να βγαινει και ο βουρος με τον γρανιτσα?ελεος.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σεξολόγο ποιον εννοείς;! :think:

Σιωπή τώρα να απολαύσω τον υπερβουλευτή  :grin: :

ευκολο ειναι να βρισκει κατι κακο σε καποιο πολιτικο, κρυβομενος πισω απο απο τους υπολοιπους 285...μπορεις πολυ απλα να μας πεις τι κομμα εισαι για να κρινουμε και το κομμα σου και του βουλευτες σου

Επισκέπτης
εαν θα πρεπει να διαλεψω μεταξυ καποιου σπουδασμενου αλλα αποτυχημενου ειτε σαν δημοτικου συμβουλου θεσσαλονικης ειτε σαν δημαρχου πειραια ( να θυμισω οτι δημοτικος συμβουλος θεσσαλονικης βγηκε με το κκε και δημαρχος με το πασοκ) και ενος ανθρωπου που ειναι μονο 6 μηνες βουλευτης, θα διαλεψω τον δευτερο...Ακομα και εαν καθοδηγηται ο ανατολακης σαν βουλευτης απο τους υπολοιπους παλαιους βουλευτες του ΛΑ.Ο.Σ...ειναι σαν να μου λες οτι ολοι οι νεοι βουλευτες ολων των κομματων δεν καθοδηγουνται
O Πρώτος αποτυχημένος ίσως,δεν έχω ιδέα τι γίνεται Πειραία και ο δεύτερος ανύπαρκτος.

Εγώ θεωρώ και τους δύο για τον Καιάδα απλά ο Φασούλας μπορεί να σταθεί κ να μιλήσει χωρίς να διαβάζει από μέσα,ο άλλος δεν κάνει για πολιτική!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
δε σου κανω πλακα φιλε μου απλα επειδη ζω πολλους μηνες στο εξωτερικο η ενασχοληση μου με την πολιτικη ειναι μηδαμινη.εβριζα που βγαινουν μοντελα και αθλητες στην πολιτικη,αλλα να βγαινει και ο βουρος με τον γρανιτσα?ελεος.
οκ τοτε πασο..υπαρχουν και πολυ χειροτερα..ο βουρος τουλαχιστον ειναι και συνδικαλιστης των ηθοποιων (ηθοποιος βεβαια δεν ειναι!!!),αλλα βουλευτης βγηκε λογω της σχεσης του με την αεκ,τον ντεμη και την ενωση 1924

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαστερ 21 ,σε ποια χωρα του εξωτερικου αν επιτρεπεται ?
Οσον αγορα περι βουρου και γρανιτσα ,υπαρχουν και καλυτεροι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
για να μη σχολια σω τα τσολια-βιζιτουδες τυπου καιλης,ραπτη κτλ... >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαστερ 21 ,σε ποια χωρα του εξωτερικου αν επιτρεπεται ?
Οσον αγορα περι βουρου και γρανιτσα ,υπαρχουν και καλυτεροι...
τσεχια σλοβακια ουγγαρια και πριν απο 2 χρονια ημουν αγια πετρουπολη.

Επισκέπτης
ευκολο ειναι να βρισκει κατι κακο σε καποιο πολιτικο, κρυβομενος πισω απο απο τους υπολοιπους 285...μπορεις πολυ απλα να μας πεις τι κομμα εισαι για να κρινουμε και το κομμα σου και του βουλευτες σου
Κέντρο/μέσο αριστερά πάντα τελευταία στιγμή αποφασίζω που θα το ρίξω το ψηφάκι μου,ευρωεκλογές δεν πήγα καν να ψηφίσω.

Βλέπεις εγώ αντίθετα με εσένα δεν είμαι κομματοσκύλο κ δεν φοράω παρωπίδες!!!

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Φυσικά ο Ανατολάκης βαθμολογείται με άριστα 10 ως βουλευτής έτσι;! :grin: :think:

δεν εβαλα 10, αλλα ενας νεος βουλευτη θελει καποιο χρονο προσαρμογης...με την ιδια λογικη πες μας εσυ το κομμα σου να κρινουμε και τους δικους σου νεους βουλευτες για να κανουμε μια συγκριση με τα ιδια κριτηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom